Solliciteer nu

Kredietonderzoeker Van Breda Car Finance

Business Support

Regio: Antwerpen

Van Breda Car Finance richt zich met diverse financieringsvormen tot de cliënten van grote erkende concessiehouders uit de automobielsector. Om onze rol als financiële partner te versterken zijn wij momenteel op zoek naar een ondernemende collega (m/v) voor een vacature op de zetel in Antwerpen.

Functie

Omdat niet alle aanvragen voor financieringen en leasings via een automatische kredietscoring beslist kunnen worden, is een zorgvuldige beoordeling van dossiers noodzakelijk. Als kredietonderzoeker analyseer je de kredietwaardigheid van de cliënt en verifieer je de juistheid van gegevens in de kredietdossiers: boekhoudkundige cijfers, identiteitskaarten, loonfiches, …

Je bespreekt de aanvraag en eventuele waarborgen telefonisch met de cliënt, en je doet zelf een voorstel naar het kredietcomité, dat de finale beslissing neemt. Naar de dealers toe verdedig je de genomen beslissing.

Op termijn moet je zelf kredietbevoegdheid kunnen verwerven. Je kent het risicobeleid en de kredietpolitiek van Van Breda Car Finance en respecteert deze bij alle beslissingen. Je vindt een evenwicht tussen voorzichtigheid en commercieel belang.

Profiel

Je bent een enthousiaste en gedreven Bachelor. Je hebt een economische achtergrond of minstens een basiskennis balansanalyse, om de kredietaanvragen van professionele klanten te kunnen evalueren.

Je bent een teamplayer die samen met je collega’s de doelstellingen van Van Breda Car Finance succesvol wil realiseren. Je hebt een positief kritische houding en bent cliënt- en oplossingsgericht. Je ziet het als een uitdaging om voor elke klant een zo goed mogelijk kredietvoorstel uit te werken.

Je durft verantwoordelijkheid opnemen en werkt nauwkeurig en zelfstandig. Je vindt er plezier in om grondig en probleemoplossend te werken. Je switcht snel tussen verschillende taken.

Je communiceert vlot en professioneel via telefoon en mail met klanten, dealers, boekhouders,… in het kader van het kredietonderzoek bij zowel Nederlandstalige als Franstalige cliënten.

Aanbod

Vanaf je eerste dag bij Van Breda Car Finance stellen we alles in het werk om jouw competenties op de allerbeste manier te laten ontwikkelen. Je mag rekenen op een motiverende omkadering en gerichte coaching, in lijn met je ritme en persoonlijke stijl.

Van Breda Car Finance biedt je een aantrekkelijk loonpakket met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques. Daarnaast sluit je ook gratis aan op onze hospitalisatie-, invaliditeits-, overlijdens- en groepsverzekering.

Solliciteer nu Terug

Pieter Snoeckx

Account Manager Van Breda Car Finance

Ik kom uit een Bank Van Breda-familie: mijn vader en grootvader hebben hier ook gewerkt. En dus deed ik hier lang vakantiewerk en wou ik ook graag hier starten na mijn studies. Mijn eerste stappen bij Van Breda Car Finance, zette ik in de kredietanalyse. Maar toen er vijf jaar geleden een vacature was op de commerciële afdeling, ben ik daar meteen vol voor gegaan – mét steun van mijn manager.

We werken hier echt als een hecht team samen. Als account manager ben je bijna altijd onderweg en dan is het cruciaal dat je kan rekenen op een ijzersterk backoffice-team. En dat hebben wij hier. Niet alleen omdat ze zo’n goed werk leveren – ook omdat we persoonlijk heel goed met elkaar kunnen opschieten.

Sollicitatieprocedure

Stel je vragen

We geven je graag open en eerlijk antwoord.

Jeroen, recruiter

“Heb je vragen over het selectieproces, functies op onze hoofdzetel of in ons kantorennetwerk? Ik help je met plezier verder.”

Mail mij

Martine, recruiter

“Ik beantwoord graag al je vragen over onze commerciële functies in Brussel en Wallonië, alsook binnen ABK bank.”

Mail mij
03 217 53 33