Solliciteer nu

Dossierbeheerder Kredieten

Business Support

Regio: Antwerpen

Bank J.Van Breda & C° zoekt twee klantgerichte en communicatief sterke dossierbeheerders om het team beheer kredieten te versterken. Het team bestaat uit 15 medewerkers en werkt vanuit onze hoofdzetel te Antwerpen.

Functie

Je zorgt voor de feilloze administratieve afhandeling van een beslissing in een kredietdossier. Hierbij stel je alle krediet- en waarborgdocumenten op en maak je eventuele briefwisseling voor de klant, notaris of een andere partij.

Vervolgens vestig je alle waarborgen, lees je aktes na en betaal je het krediet uit. Je behandelt niet enkel dossiers met nieuwe kredieten, maar ook beslissingen over het wijzigen van een lopend krediet, pandwissels of vrijgaven.

Je werkt je dossier van A tot Z af en bent het aanspreekpunt voor jouw dossier, zowel intern als extern. Hierbij heb je regelmatig rechtstreeks contact met de cliënt en werk je vlot samen met verschillende interne specialisten en commerciële collega’s.

Door opleidingen en het inwinnen van informatie zorg je ervoor dat jouw kennis over wetgeving en fiscaliteit up to date blijft. Technische materie weet je vervolgens op een correcte en toegankelijke manier te communiceren naar collega’s en cliënten.

Profiel

  • Je hebt een bachelordiploma en interesse in de economische / financiële wereld;
  • Afwisseling en een uitdagend takenpakket zijn belangrijk voor jou;
  • Problemen oplossen en cliënten verder helpen geeft je energie;
  • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en wil voortdurend bijleren;
  • Je bent een teamplayer die steeds het belang van de afdeling voor ogen houdt;
  • Je bent actiegericht en legt vlot de juiste prioriteiten in je werk;
  • Gezien de frequente contacten met Franstalige collega’s en cliënten kan je jezelf vlot in het Frans uitdrukken.

Aanbod

Bank J.Van Breda & C° investeert maximaal in haar medewerkers, dit vertaalt zich in eerste plaats in aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden met een ruim pakket aanvullende voordelen.

Daarnaast stellen we alles in het werk om jouw competenties op de allerbeste manier verder te laten ontwikkelen. Je mag hiervoor rekenen op een motiverende omkadering, gerichte coaching en interne/externe opleidingsmogelijkheden.

Solliciteer nu Terug

Sollicitatieprocedure

Stel je vragen

We geven je graag open en eerlijk antwoord.

Jeroen, recruiter

“Heb je vragen over het selectieproces, functies op onze hoofdzetel of in ons kantorennetwerk? Ik help je met plezier verder.”

Mail mij

Martine, recruiter

“Ik beantwoord graag al je vragen over onze commerciële functies in Brussel en Wallonië, alsook binnen ABK bank.”

Mail mij
03 217 53 33