Solliciteer nu

Account manager Brussel Montgomery

Commerciële Functies

Regio: Brussel

Functie

Op zoek naar een unieke aanpak?

Als account manager bouw je een eigen cliëntenportefeuille op door actieve prospectie binnen onze doelgroep van ondernemers. Een sterke marketingstrategie helpt je hen te overtuigen om cliënt te worden.

Anderzijds ben je verantwoordelijk voor de opvolging en uitdieping van een bestaande portefeuille van doelgroepcliënten. Je bekijkt samen hoe je hen kan helpen hun vermogen op te bouwen en te beschermen. Je begeleidt cliënten met advies op maat van hun specifieke behoeften en wordt hierin inhoudelijk en administratief geruggensteund door een hecht team van ondersteunende medewerkers en specialisten.

Waarom kiezen voor Bank J.Van Breda & C°?

Cliënten vertellen ons dat ze vooral de persoonlijke relatie met hun account manager appreciëren. Bij ons kan je jezelf ontwikkelen en promotie maken binnen dezelfde functie. Je hoeft niet om de 2 à 3 jaar te veranderen van kantoor of portefeuille. Zo word je de vertrouwenspersoon van een selecte groep professionals die hoge verwachtingen hebben maar ook veel waardering tonen voor correct advies, zowel privé als professioneel. Het is precies deze vertrouwensrelatie op lange termijn die onze account managers motiverend vinden.

Wij bieden onze cliënten alles wat ze nodig hebben, maar ook énkel wat ze nodig hebben. Bij ons heb je géén productdoelstellingen. We zijn ambitieus maar vertrekken altijd vanuit de behoefte van de cliënt.

Persoonlijk contact is daarom zo belangrijk bij ons. Met je cliënt maar ook met je collega’s. We werken als team binnen een warme bedrijfscultuur. Onze vlakke structuur en directe communicatielijnen bieden heel wat ruimte voor jouw persoonlijke inbreng, waarvan de impact ook rechtstreeks zichtbaar is. Digitaal word je uitstekend ondersteund, maar online blijft een hulpmiddel – geen doel. Hoe performanter onze technologie, hoe crucialer de rol van jouw persoonlijke aanpak en de relatie met cliënten wordt.

Profiel

  • Je hebt een master- of bachelordiploma en minimaal vier jaar ervaring in een commerciële functie, bij voorkeur in bancaire context ;
  • Je houdt ervan om te prospecteren en te pionieren ;
  • Je bent relatiegericht, commercieel en voldoende assertief ;
  • Je bent goed tweetalig, dit gezien je contacten met zowel Franstalige als Nederlandstalige cliënten.

Aanbod

Onze Sales academy biedt je een programma op maat aan en stelt alles in het werk om jouw competenties op de allerbeste manier te laten ontwikkelen. Je mag rekenen op een motiverende omkadering en gerichte coaching, in lijn met je ritme en persoonlijke stijl. Tijdens dit opleidingstraject ben je al actief en ontwikkel je jouw eigen portefeuille, waarbij je ambitieuze commerciële doelstellingen behaalt.

Naast je vast maandloon bieden wij je een zeer aantrekkelijke, resultaatgebonden variabele verloning. Vanaf je eerste dag sluit je ook aan op onze hospitalisatie-, invaliditeits- en groepsverzekering. Verder bieden we je een aantal extralegale voordelen (o.a. iPhone, bedrijfswagen, tankkaart, maaltijdcheques enz.).

Solliciteer nu Terug

Grégory Jaucot

Account Manager Ondernemers

Ik heb destijds écht voor de waarden van Bank Van Breda gekozen: respect, ethisch zakendoen, ... dat zijn ook de dingen die ik belangrijk vind. Zéker in de bankensector! Het heeft dan ook geen maand geduurd voor ik me perfect thuisvoelde hier: de gesprekken met de District Manager en met HR zaten meteen goed.

In de afgelopen twee jaar ben ik opgeklommen van een commercieel ondersteunende functie naar Account Manager. Die evolutie hadden we bij de start afgesproken, en is ook goed begeleid door trainingen en individuele coaching. Daarom voelt het ook aan als een natuurlijke groei, hoewel het eigenlijk allemaal heel snel is gegaan natuurlijk. Maar snel doorgroeien is niet zo gek als je het vertrouwen krijgt van je management – nóg zo’n waarde die voor mij belangrijk was van bij de start.

Sollicitatieprocedure

Stel je vragen

We geven je graag open en eerlijk antwoord.

Jeroen, recruiter

“Heb je vragen over het selectieproces, functies op onze hoofdzetel of in ons kantorennetwerk? Ik help je met plezier verder.”

Mail mij

Martine, recruiter

“Ik beantwoord graag al je vragen over onze commerciële functies in Brussel en Wallonië, alsook binnen ABK bank.”

Mail mij
03 217 53 33