Solliciteer nu

Content Marketeer

Business Support

Regio: Antwerpen

ABK bank is op zoek naar een content marketeer met gevoel voor (web-)design. Door het creëren en beheren van content voor digitale en andere media lever je een directe bijdrage aan de uitbouw van een nieuwe digitale bank met een duidelijk herkenbare persoonlijke ondersteuning.

Jouw takenpakket

Je werkt actief mee aan de opmaak en design van de website, alsook aan de content gerelateerde zaken op de app.

Je zorgt voor het beheer van de content op onze website & app, maar ook andere media zoals mailings, papier en drukwerk vallen onder jouw verantwoordelijkheidsdomein. Content zien wij als een combinatie van teksten, infographics, foto en video. Bij het creëren van deze content vertrek je van onze overkoepelende marketingaanpak, bedrijfscultuur en waarden waarbij je de gewenste boodschap vertaalt naar een boodschap op maat van de doelgroep die wordt beoogd.

Naast het ‘vertalen’ van content die je krijgt aangeleverd, ga je zelf ook op zoek naar content. Dit kan via interviews, maar ook door het opzoeken van zinvolle informatie die we als content aan onze (toekomstige) klanten kunnen aanbieden.

Je werkt actief mee aan het uitdenken en bijsturen van onze overkoepelende marketingstrategie. Concreet zorg je mee voor het opzetten, opvolgen, evalueren en bijsturen van specifieke marketing campagnes. Je verzamelt hierbij zelf ook de nodige gegevens voor de analyse en evaluatie van deze campagnes.

Jouw profiel

  • Je hebt een master of bachelor en minstens 4 jaar relevante ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je bent creatief, je bent niet bang om te experimenteren met nieuwe zaken;
  • Je hebt oog voor design en begrijpt het belang van usability en user experience;
  • Je kunt een complexe boodschap vertalen naar de essentie in een taal binnen de leefwereld van de beoogde doelgroep;
  • Je bent een teamspeler, samenwerken met anderen (binnen of buiten de organisatie) geeft je energie;
  • Je kunt goed prioriteiten stellen en orde scheppen in de chaos van elke dag;
  • De digitale wereld kent voor jou geen geheimen en termen zoals SEO, SEA e.d. zijn voor jou geen onbekenden;
  • Je beschikt over een brede kennis en ervaring met diverse design software zoals Photoshop, Indesign, Sketch, Illustrator, Acrobat Professional, video bewerking tools, etc.;
  • Je werkt vlot in zowel Mac- als PC-omgeving en met bijhorende presentatiesoftware Keynote en Powerpoint;
  • Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands en het Engels, kennis Frans is een mooie plus.

Ons aanbod

Een uitdagende functie in een leuke werkomgeving en in een organisatie die maximaal investeert in haar medewerkers. Dit vertaalt zich in eerste plaats in een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden met extralegale voordelen zoals een verzekering met hospitalisatie- en overlijdensdekking, iPhone, bedrijfswagen, maaltijdcheques en groepsverzekering.

Daarnaast stellen we alles in het werk om jouw competenties op de allerbeste manier verder te laten ontwikkelen. Je mag hiervoor rekenen op een motiverende omkadering, gerichte coaching en interne/externe opleidingsmogelijkheden.

Kies je voor ABK bank dan kies je voor een moderne en creatieve werkomgeving waar vernieuwing, collegialiteit en authenticiteit centraal staan. Onze vlakke hiërarchie en no-nonsense mentaliteit zorgen ervoor dat je de kans krijgt om verantwoordelijkheden op te nemen en dat jouw bijdrage aan het eindresultaat zichtbaar is. Verder appreciëren onze medewerkers ook het flexibel werken, de leuke personeelsactiviteiten en onze faciliteiten op de hoofdzetel (bv. fitnessruimte, bedrijfsfietsen, etc.).

Meer informatie over ABK bank via abk.be

Solliciteer nu Terug

Eveline Keller

Relatiebeheerder ABK bank

ABK bank is binnen onze groep het kleine zusje. Maar dat wil niet zeggen dat we minder gebeten zijn door het virus van persoonlijke klantenservice dan onze grote broer Bank Van Breda. Integendeel: als relatiebeheerder ben ik elke dag aan het werk om net dat stapje verder te gaan voor onze klanten. Een échte uitdaging die ook veel voldoening geeft.

De afgelopen jaren deden we hier met zijn allen eigenlijk heel veel pionierswerk. Met als resultaat dat we vandaag onze plaats binnen de groep echt te pakken hebben. Dan merk je dat de overname door Bank Van Breda echt een verrijking is geweest voor onze bank. We groeien sterk, kunnen van elkaar leren en maken ook écht deel uit van het geheel. Zo zit ik zelf in het Happy Team met vooral Van Breda-collega’s.

Sollicitatieprocedure

Stel je vragen

We geven je graag open en eerlijk antwoord.

Jeroen, recruiter

“Heb je vragen over het selectieproces, functies op onze hoofdzetel of in ons kantorennetwerk? Ik help je met plezier verder.”

Mail mij

Martine, recruiter

“Ik beantwoord graag al je vragen over onze commerciële functies in Brussel en Wallonië, alsook binnen ABK bank.”

Mail mij
03 217 53 33