Solliciteer nu

Relatiebeheerder ABK bank Turnhout

Commerciële Functies

Regio: Antwerpen

ABK bank is een financieel gezonde bank die sinds 2011, samen met Bank J.Van Breda & C° en Bank Delen, lid is van een sterke bankenfamilie onder de holding Ackermans & van Haaren.

ABK bank is een vermogensbegeleider voor particulieren. Met een langetermijnvisie begeleidt ABK bank haar klanten in de opbouw, het beheer en de bescherming van hun vermogen zodat onze klanten een zorgeloze financiële toekomst tegemoet gaan na hun actieve carrière. Daarbij blijft ABK bank trouw aan 80 jaar traditie van eenvoudige en transparante producten, in een cultuur van voorzichtigheid en persoonlijke aanpak.

In ons kantoor in Turnhout gaan we voluit voor groei. Daarom zoeken we bijkomend een relatiebeheerder die hieraan wil meewerken om samen sterke concepten in de markt zetten.

Functie

Als relatiebeheerder bouw je een eigen cliëntenportefeuille op door actieve prospectie. Hieraan besteed je zo'n 50% van je tijd. De overige 50% gaat naar het beheer en uitdiepen van bestaande cliënten die je stelselmatig overneemt van collega’s. Geruggensteund door een sterke marketingstrategie overtuig je geïnteresseerden om cliënt te worden, volg je deze op en bouw je je portefeuille uit met als doel een rendabele groei te realiseren. Voor al je cliënten blijf je de verantwoordelijkheid behouden. Zo word je de vertrouwenspersoon van een selecte groep cliënten die hoge verwachtingen hebben qua advies. Je organiseert netwerkactiviteiten en neemt er ook aan deel.

Profiel

  • Je hebt een master- of minimum bachelordiploma met 3 tot 5 jaar relevante verkoopservaring ;
  • Je houdt ervan om te prospecteren en aan de kar te trekken ;
  • Je bent veerkrachtig en put energie uit successen ;
  • Je bent relatiegericht en commercieel en bovendien voldoende assertief om ons doelgroepcliënteel aan te spreken en hen professioneel advies te verlenen ;
  • Je houdt ervan om ieder cliëntencontact te benutten om de cliëntentevredenheid te verhogen ;
  • Pionieren binnen een snel vernieuwende organisatie die je ruimte biedt, is voor jou een extra dimensie ;
  • De voertaal voor deze vacature is het Nederlands.

Aanbod

Vanaf je eerste dag bij ABK bank stellen we alles in het werk om jouw competenties op de allerbeste manier te laten ontwikkelen. Je mag rekenen op een motiverende omkadering en gerichte coaching, in lijn met je ritme en persoonlijke stijl. Tijdens je opleidingstraject ben je reeds actief en ontwikkel je jouw eigen portefeuille, waarbij je ambitieuze commerciële doelstellingen haalt.

ABK biedt je een aantrekkelijk loonpakket met heel wat extralegale voordelen (o.a. iPhone, iPad, bedrijfswagen, aandelenoptieplan, … ). Je sluit gratis aan op onze hospitalisatie-, invaliditeits- , overlijdens-en groepsverzekering. 

Solliciteer nu Terug

Eveline Keller

Relatiebeheerder ABK bank

ABK bank is binnen onze groep het kleine zusje. Maar dat wil niet zeggen dat we minder gebeten zijn door het virus van persoonlijke klantenservice dan onze grote broer Bank Van Breda. Integendeel: als relatiebeheerder ben ik elke dag aan het werk om net dat stapje verder te gaan voor onze klanten. Een échte uitdaging die ook veel voldoening geeft.

De afgelopen jaren deden we hier met zijn allen eigenlijk heel veel pionierswerk. Met als resultaat dat we vandaag onze plaats binnen de groep echt te pakken hebben. Dan merk je dat de overname door Bank Van Breda echt een verrijking is geweest voor onze bank. We groeien sterk, kunnen van elkaar leren en maken ook écht deel uit van het geheel. Zo zit ik zelf in het Happy Team met vooral Van Breda-collega’s.

Sollicitatieprocedure

Stel je vragen

We geven je graag open en eerlijk antwoord.

Jeroen, recruiter

“Heb je vragen over het selectieproces, functies op onze hoofdzetel of in ons kantorennetwerk? Ik help je met plezier verder.”

Mail mij

Martine, recruiter

“Ik beantwoord graag al je vragen over onze commerciële functies in Brussel en Wallonië, alsook binnen ABK bank.”

Mail mij
03 217 53 33