Solliciteer nu

Junior kredietbeheerder

Business Support

Regio: Antwerpen

Bank J.Van Breda & C° investeert in haar verdere groei en is hiervoor op zoek naar een junior kredietbeheerder met doorgroeipotentieel. Op maat van zijn of haar groei, en nadat een grondige inwerkperiode doorlopen is, neemt de complexiteit van de kredietdossiers namelijk toe.

Functie

Samen met onze account managers behandel je de kredietvoorstellen voor onze klanten binnen de doelgroep vrije beroepen, daarnaast behartig je ook de kredietvoorstellen voor de kaderleden van ABK bank.

Je werkt op een dynamische manier samen met de account managers: je stelt hen de nodige vragen en na (financiële) analyse en interpretatie van de verkregen informatie bekom je een juist beeld van de kredietwaardigheid van de klant. Op basis hiervan beslis je welke waarborgen noodzakelijk zijn voor het gevraagde krediet.

Je onderhandelt jouw bevindingen met de betrokken account managers en tracht consensus te bereiken over het definitieve kredietvoorstel. De resultaten schrijf je, samen met alle relevante informatie van je onderzoek, in een gestructureerd en beknopt kredietrapport neer. Bij goedkeuring van het kredietvoorstel, door het kredietcomité, breng je de account manager en cliënt inhoudelijk op de hoogte van de beslissing.

Je volgt de bestaande kredietdossiers systematisch op en bespreekt mogelijke gedetecteerde financiële risico’s met de betrokken account manager en cliënt. Indien nodig, voer je wijzigingen in het kredietdossier door om onze positie te versterken.

Profiel

  • Je hebt een master- of minimum bachelordiploma in een economische richting. Een eerste ervaring in financiële dienstverlening is een mooie plus ;
  • De voertaal voor deze vacature is Nederlands. Je spreekt en schrijft het dan ook vloeiend, verder heb je een passieve kennis van het Frans ;
  • Je hebt een analytische geest en rapporteert efficiënt: gestructureerd en beknopt ;
  • Je communiceert duidelijk en onderhandelt op een gezond assertieve manier.

Aanbod

Vanaf je eerste dag bij Bank Van Breda vangen wij je op binnen het team kredietonderzoek. Waar wij alles in het werk stellen om jou te helpen je competenties op de allerbeste manier te ontwikkelen. Je mag rekenen op een motiverende omkadering en gerichte coaching, in lijn met jouw ritme en persoonlijke stijl.

Verder biedt Bank Van Breda een competitief loonpakket met extralegale voordelen zoals een verzekering met hospitalisatie- en overlijdensdekking, maaltijdcheques en een groepsverzekering.

Solliciteer nu Terug

Etienne Alardin

Sales & Leadership Academy

Onze bank is een powerhouse van kennis. Dat heb ik gemerkt tijdens mijn eerste jaren hier, toen ik vooral met de uitbouw van onze commerciële activiteiten in Brussel en Wallonië bezig was. Onze mensen barsten van de ervaring en de goede ideeën – dat maakt werken hier ook zo boeiend.

In mijn huidige job probeer ik die kracht maximaal in te zetten voor de bank. Als ik ontwikkelingsprogramma’s uitteken en ontwikkel, vertrek ik altijd eerst van de know-how in huis. Startende account managers worden bijvoorbeeld erg intensief begeleid door een collega en een coach. Onze Sales en Leadership academies zijn eigenlijk co-creatie platformen om kennis, skills en attitudes bij onze mensen te ontwikkelen. Dat ik altijd volop het vertrouwen heb gekregen van ons bedrijf om dit soort innovatieve projecten op te starten, maakt dat ik hier ook heel graag blijf werken.

Sollicitatieprocedure

Stel je vragen

We geven je graag open en eerlijk antwoord.

Jeroen, recruiter

“Heb je vragen over het selectieproces, functies op onze hoofdzetel of in ons kantorennetwerk? Ik help je met plezier verder.”

Mail mij

Martine, recruiter

“Ik beantwoord graag al je vragen over onze commerciële functies in Brussel en Wallonië, alsook binnen ABK bank.”

Mail mij
03 217 53 33