Commercieel traineeship Limburg

Description de l'offre d'emploi

Bank J.Van Breda & C° gaat volop voor de groei en investeert in nieuw commercieel talent. We bieden enthousiaste en gedreven juniors de mogelijkheid om snel bij te leren en hun kennis meteen in praktijk om te zetten.

Voor ons district Limburg zijn we op zoek naar een Commercieel trainee.


Functie

Als Commercieel trainee doorloop je eerst een opleidingsperiode van 2 jaar en bouw je stapsgewijs eindverantwoordelijkheid op naar een klantenportefeuille. Zo zal je initieel een commercieel ondersteunende rol spelen door klanten en collega account managers op verschillende vlakken bij te staan. Je bouwt op deze manier niet alleen een mooie technische expertise op maar zo leer je ook onze doelgroepers zeer goed kennen.

Na je opleidingsperiode groei je door tot account manager en word je verantwoordelijk voor de opvolging en uitdieping van een bestaande portefeuille van doelgroepklanten. Je bekijkt samen met hen hoe je hun vermogenssituatie kan optimaliseren en je begeleidt hen met persoonlijk advies op maat.

Daarnaast prospecteer je, geruggensteund door een sterke marketingstrategie met bewezen succes, proactief en doelgericht bij vrije beroepen of ondernemers die je overtuigt om klant te worden.

Zo word je de vertrouwenspersoon van een selecte groep professionals die zeer hoge verwachtingen hebben qua advies, zowel privé als professioneel, hun leven lang. Dit alles in een voortdurend wisselende omgeving. Het is precies deze uitdaging die onze account managers het meest motiverend vinden in hun job.


Waarom kiezen voor Bank J.Van Breda & C°?

Klanten vertellen ons dat ze vooral de persoonlijke relatie met hun account manager appreciëren. Bij ons kan je jezelf ontwikkelen en promotie maken binnen dezelfde functie. Je hoeft niet om de 2 à 3 jaar te veranderen van kantoor of portefeuille. Zo word je de vertrouwenspersoon van een selecte groep professionals die hoge verwachtingen hebben maar ook veel waardering tonen voor correct advies, zowel privé als professioneel. Het is precies deze vertrouwensrelatie op lange termijn die onze account managers motiverend vinden.

Wij bieden onze klanten alles wat ze nodig hebben, maar ook énkel wat ze nodig hebben. Bij ons heb je géén productdoelstellingen. We zijn ambitieus maar vertrekken altijd vanuit de behoefte van de klant.

Persoonlijk contact is daarom zo belangrijk bij ons. Met je klant maar ook met je collega’s. We werken als team binnen een warme bedrijfscultuur. Onze vlakke structuur en directe communicatielijnen bieden heel wat ruimte voor jouw persoonlijke inbreng, waarvan de impact ook rechtstreeks zichtbaar is. Digitaal word je uitstekend ondersteund, maar online blijft een hulpmiddel – geen doel. Hoe performanter onze technologie, hoe crucialer de rol van jouw persoonlijke aanpak en de relatie met klanten wordt.


Aanbod

Kies je voor Bank J.Van Breda & C°, dan kies je voor een moderne en creatieve werkomgeving, waar collegialiteit, eerlijkheid en respect centraal staan.

In 2020 zijn we door Vlerick Business School ook opnieuw uitgeroepen tot een officiële Great Place to Work.

Wij stellen alles in het werk om jouw competenties op de allerbeste manier te laten ontwikkelen. Je mag rekenen op een motiverende omkadering en gerichte coaching, in lijn met je ritme en persoonlijke stijl.

Bank J.Van Breda & C° biedt je een aantrekkelijk loonpakket met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques. Daarnaast sluit je ook gratis aan op onze hospitalisatie-, invaliditeits-, overlijdens- en groepsverzekering. Bovendien geniet je mee van de groei van de bank door ons winstdeelname-plan.

Na het doorlopen van het opleidingstraject tot account manager, bieden we jou bovendien een zeer aantrekkelijke en resultaatsgebonden variabele verloning alsook een iPhone en bedrijfswagen met tankkaart.

Pré-requis du poste

Dit verwachten we van je:

  • Je hebt een master in economische richting of bachelordiploma Financie- en Verzekeringswezen en reeds  een eerste werkervaring achter de rug ;
  • Je bent enerzijds relatiegericht, commercieel en bovendien assertief ;
  • Je houdt ervan om te prospecteren en te pionieren ;
  • Je bent teamgeöriënteerd, houdt ervan om samen te werken en samen met collega's resultaten te boeken.

Bij Bank J.Van Breda hechten we veel belang aan het juist behandelen van vertrouwelijke en privacygevoelige informatie. Als je bij ons in dienst komt, zal je intensief met dit soort gegevens in contact komen. We verwachten dan ook dat je hier op een correcte en ethische manier mee zal omgaan.