Junior web developer - React

Description de l'offre d'emploi

Bank J.Van Breda & C° heeft een duidelijke missie: voor vrije beroepen en ondernemers de beste vermogensbegeleider zijn. Dit door pro-actief op maat van de klant te werken en een eerlijke en langdurige relatie met hen op te bouwen.

Als Informatica afdeling ondersteunen we deze missie door constant met meer dan 80 medewerkers verder te bouwen aan een digitaal platform waarbij de focus ligt op gebruiksvriendelijkheid, zowel voor onze klanten als voor onze eigen medewerkers.

Als Web developer werk jij rechtstreeks mee aan onze missie. Onze zeer vlakke hiërarchie zorgt er immers voor dat jouw bijdrage aan het resultaat zichtbaar is.

Om onze missie te realiseren, investeert Bank J.Van Breda & C° in nieuw jong talent.


Functie

Samen met een 12-tal collega’s in het Online banking team werk je aan onze eigen ontwikkelde web- en mobiele toepassingen voor Bank Van Breda en Bank de Kremer.

 

Wat doen wij als team?

 • Wij bouwen online banking toepassingen zodat klanten op een gebruiksvriendelijke manier mobiel of via de website kunnen bankieren en communiceren met onze bank.
 • Wij bouwen financieel advies toepassingen zoals de app van Bank de Kremer.
 • Wij bouwen API’s om te connecteren met 3de partijen om bankgegevens uit te wisselen.
 • Wij bouwen intranet toepassingen om efficiënt informatie te verspreiden naar onze collega’s.
 • Wij bouwen publieke websites die prospecten en klanten een goed beeld geven van onze bank.
 • Wij zijn verantwoordelijk voor zowel de front-end als back-end van onze toepassingen.

 

Hoe werken wij?

We hebben een doe-cultuur waarbij we pragmatisch en service gericht werken. We denken niet in hokjes. In ons team ben je niet gewoon een developer maar een engineer die naast het technische ontwikkelwerk ook functioneel mee nadenkt, de project coördinatie in handen neemt, tijd doorbrengt met de eindgebruikers om te peilen naar hun behoeften en samen met hen de processen in kaart brengt. 

 

 

Aanbod

Als jonge, enthousiaste IT’er bieden we je de mogelijkheid om je kennis meteen in de praktijk om te zetten. Na een opleiding op jouw maat word je direct actief ingeschakeld in alle facetten van een project, zodat je stapsgewijs je vaardigheden verder kan ontwikkelen.

Geen ervaring met IT maar wel een master diploma en interesse in techniek met business feeling? Wij bieden een traineeship met zowel interne als externe opleidingen en doorgedreven coaching. Je maakt kennis met allerlei technologieën en ontdekt welk aspect jou het meeste ligt: functioneel, technisch of de combinatie van beide.

Wij werken langs de back-end met Microsoft technologie (.NET 4.5, C#, WPF, WCF, SQL Server) aangevuld met webtechnologie (React, ASP.NET MVC, REST Services) en mobiele technologie (iOS en Android via Xamarin).

Kies je voor Bank J.Van Breda & C°, dan kies je voor een moderne en creatieve werkomgeving waar collegialiteit, eerlijkheid en respect centraal staan. Als medewerker krijg je de kans om veel verantwoordelijkheid op te nemen. Je kan bij ons autonoom werken, waarbij je gecoacht wordt zodat je verder kan groeien. Onze medewerkers appreciëren bovendien het flexibel werken, de leuke après-werk activiteiten en dat we successen vieren.

Bank J.Van Breda & C° biedt je een competitief loonpakket met een bedrijfswagen, iPhone, maaltijdcheques en extralegale voordelen zoals een verzekering met hospitalisatie- en overlijdensdekking en een groepsverzekering. Bovendien geniet je mee van de groei van de bank door ons winstdeelname-plan.

Exigences de l'offre d'emploi

 • Je hebt enkele jaren ervaring of behaalt dit jaar een Master/Bachelor Informatica, een Master Computerwetenschappen of Handelsingenieur Beleidsinformatica.
 • Je bent goed vertrouwd met webtechnologie. Ervaring met React is een pluspunt.
 • Je bent kritisch, analytisch sterk en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
 • Technologie is geen doel op zich maar een middel om tot een innovatieve oplossing te komen.
 • Gebruiksvriendelijkheid en klantentevredenheid primeren voor jou.
 • Je bent een teamspeler die individuele uitdagingen en verantwoordelijkheden durft aan te gaan en die de lat steeds hoger legt voor zichzelf.
 • En een dosis humor kan natuurlijk ook nooit kwaad.