Senior process analyst - kredieten

Description de l'offre d'emploi

Heb jij interesse in het verbeteren en uittekenen van processen? Maak en geef je graag je daarover ook graag opleiding aan een divers publiek? Dan ben jij misschien onze nieuwe Senior process analyst binnen de afdeling Kredieten.


Wat verwachten we van jou? 

 • In de eerste plaats denk je creatief na over hoe administratieve processen in een klantvriendelijke en efficiënte flow kunnen passen. Zo stel je proactief de huidige processen in vraag en implementeer je verbeteringen en nieuwe flows. Je bent de trekker van zulke projecten waarbij je samenwerkt met verschillende stakeholders.
  In eerste instantie start je op de afdeling Beheer kredieten waarbij de processen onder jouw verantwoordelijkheid hoofdzakelijk gaan over het aanmaken van krediet- en waarborgdocumenten, het vestigen van panden, het uitbetalen van kredieten, pandwissels en het beheer van kredieten.
  Op een later tijdstip zou het kunnen dat je ingeschakeld wordt voor projecten bij andere teams binnen de back office.
 • Je maakt en geeft zowel inhoudelijke als praktische opleidingen over de processen aan het kantorennet en medewerkers op het hoofdkantoor. Tevens zorg je ervoor dat instructies up to date blijven.
 • Je houdt de vinger aan de pols wat ontwikkelingen op juridisch (vennootschapswetgeving, wet op KMO financiering, hypothecaire wetgeving en consumentenwet) en commercieel vlak betreft, zodat je dit kan vertalen naar de concrete processen en integreren in de dagdagelijkse werking.
 • Met je sterke communicatieve skills krijg je collega’s mee in verandering en kan je ook andere afdelingen overtuigen. Een belangrijke gesprekspartner is onze IT-afdeling, kantorennet, kredietonderzoek en de juridische dienst.


Niet zomaar een bank.

Kom je bij ons aan boord? Dan merk je al snel dat Bank Van Breda geen doorsnee bank is. Onze bedrijfscultuur is warm en bruist dankzij de onderlinge collegialiteit en zin voor initiatief.

Je komt terecht in een moderne en creatieve werkomgeving waarbij je als medewerker de kans krijgt om veel verantwoordelijkheid op te nemen.

Je kan bij ons autonoom werken, waarbij je gecoacht wordt zodat je verder kan groeien. Onze medewerkers appreciëren bovendien het flexibel werken, de leuke après-werk activiteiten en dat we successen vieren.

We hebben een doe-cultuur waarbij we pragmatisch en servicegericht werken. We denken niet in hokjes. We vinden het belangrijk om vanuit een hands-on mentaliteit te werken. Je kan zelf volop mee vorm geven aan je persoonlijke ontwikkeling om zo je kennis en vaardigheden verder op te bouwen.


We waarderen jou.

Aan al jouw harde werk koppelen we graag een gepaste beloning. Wanneer je bij ons in dienst komt, kan je rekenen op:

 • Een vast salaris met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, verhoogde fietsvergoeding, een ruim aantal vakantiedagen,...
 • Een iPhone met abonnement.
 • Hospitalisatie-, invaliditeits- en groepsverzekering – al vanaf je eerste werkdag.
 • Groeien wij? Dan pluk jij daar mee de vruchten van dankzij ons winstdeelnameplan.

Wist je trouwens dat Bank Van Breda werd uitgeroepen tot een Great Place To Work?

C'est bien vous

Van kop tot teen. Of het scheelt niet veel.

 • Je hebt een bachelor of masterdiploma en interesse in de economische / financiële wereld. Een opleiding in rechten, rechtspraktijk of een gelijkwaardige ervaring is een pluspunt.
 • Afwisseling en een uitdagend takenpakket zijn belangrijk voor jou.
 • Zaken uitzoeken en problemen oplossen geven je energie.
 • Je coördineert graag projecten en je bent sterk in het bewaren van overzicht en structuur.
 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en wil voortdurend bijleren.
 • Je bent actiegericht en legt vlot de juiste prioriteiten in je werk.
 • Je kan je vlot in het Frans uitdrukken.
 • Je werkt graag actief samen met collega’s binnen en buiten de afdeling.

Vink je niet het volledige lijstje af, maar voel je toch een onweerstaanbare kriebel om ons te contacteren?

Doen! We ontdekken graag of het klikt.

Bij Bank Van Breda hechten we veel belang aan het juist behandelen van vertrouwelijke en privacygevoelige informatie. Als je bij ons in dienst komt, zal je intensief met dit soort gegevens in contact komen. We verwachten dan ook dat je hier op een correcte en ethische manier mee zal omgaan.