Zo zijn we

Gedreven door onze waarden

  • Persoonlijk
  • Fun
  • Vertrouwen
  • Ethisch
  • Respect
  • Flexibel

Werken bij Bank J.Van Breda & C°

Onze vacatures

Business Analist Rekeningenbeheer & Betaalsystemen
IT Development
Senior Database Administrator
IT Development
Junior software engineer - analyst developer
IT Development
Senior web developer - React
IT Development
Senior software engineer - analyst developer
IT Development
Software architect – framework team
IT Development
UX expert
IT Development
Senior infrastructure engineer
IT Infrastructure & Services
Senior Database Administrator
IT Infrastructure & Services
IT service engineer
IT Infrastructure & Services
Senior IT service engineer
IT Infrastructure & Services
Account manager Brussel-Oost: vrije beroepen
Commercieel
Account manager Brussel-West: ondernemers
Commercieel
Account manager Luik: ondernemers
Commercieel
Kredietbeheerder regio Kempen
Business support
Kredietbeheerder ondernemers en vrije beroepen: Brussel – Wallonië
Business support
Spontane sollicitatie
Spontaan solliciteren

Bank J.Van Breda & C°

Great Place To Work

Great Place to Work: Brons voor Bank Van Breda

Dinsdag 17 maart ging een stille wens in vervulling. Bank Van Breda behaalde brons in de categorie grote bedrijven. We behoren officieel tot het selecte groepje van beste werkplekken van België. Bijkomend mochten we ook een award in het kader van Wellbeing ontvangen. En daar zijn we oprecht trots op!

Tevreden medewerkers

420 Bank Van Breda-collega’s namen deel aan de bevraging van Great Place to Work en gaven hun oprechte mening. De tevredenheidsscore bleek maar liefst 87%. Bank Van Breda kan duidelijk rekenen op een team dat elke dag opnieuw met enthousiasme en bevlogenheid aan de werkdag begint. Medewerkers die er ten allen tijde voor onze klanten zijn. Mensen die ons verhaal op de juiste manier naar buiten brengen.

Deze award geeft ons uiteraard een fijn gevoel. Maar het feit dat ‘onze’ mensen Bank Van Breda een warm hart toedragen en als een leuke werkplek ervaren, is ons nog zoveel meer waard. Zonder hen hadden we deze award nooit ofte nimmer gehaald. 

Tevreden klanten

Maar er is meer. Niet alleen onze medewerkers sluiten hun werkplaats in het hart. Ook onze klanten voelen zich duidelijk goed bij Bank Van Breda. 9 op 10 klanten geven aan onze bank ‘zeker’ of ‘waarschijnlijk wel’ aan te bevelen. Onze Net Promotor Score van 55 behoort tot de hoogste van de Belgische banksector.

Opmerkelijke cijfers waar we uiteraard erg gelukkig mee zijn en die zonder twijfel ook een rol spelen in onze Great Place to Work-overwinning. Want tevreden klanten maken tevreden medewerkers. Klanten die dankzij onze begeleiding de juiste financiële keuzes maken, dat is onze ambitie. Elke dag opnieuw. Ze stimuleren ons meer dan wie ook om het allerbeste van onszelf te blijven geven.

Dus uiten we graag een dubbele dank. Zonder tevreden medewerkers én klanten staan we nergens. Zij schrijven samen ons verhaal. Al negentig jaar lang. Een mooier verjaardagscadeau dan deze award hadden we zelf niet kunnen bedenken.

Bank J.Van Breda & C°

Wat doet onze bank juist?

Je kent Bank J.Van Breda & C° ongetwijfeld als een professionele bank. Een bank die luidop durft zeggen dat ze er niet voor iedereen is – enkel voor ondernemers en vrije beroepen. En in die strenge focus zit heel veel van ons dna.

We kiezen er resoluut voor om een adviesbank te zijn. Een bank waar klant en bankier een échte vertrouwensband met elkaar opbouwen. Dat betekent dat we in méér geïnteresseerd zijn dan in de cijfers en de balansen van onze ondernemers: we kennen graag hun dromen en ambities. Want die helpen waarmaken, dát is onze missie.

Ondernemers zijn meer dan hun bedrijf. En vrije beroepers zijn meer dan hun beroep. Ook dat zien we in. Daarom besteden we veel aandacht aan de mens achter het bedrijf en verdiepen we ons in persoonlijke vermogensplanning en successie. Zodat onze klanten met hun hele financiële huishouding tot bij ons kunnen komen.

Bank de Kremer is ons nieuwste lid van de familie, geruggesteund door de kennis en expertise van Bank J.Van Breda & C° en Delen Private Bank. Bank de Kremer helpt je overzicht te krijgen in wat je hebt, en kan hebben. Met Van Breda Car Finance zijn we verder ook een betrouwbare partner voor klanten van grote autodealers.

www.bankvanbreda.be     www.bankdekremer.be     www.vanbredacarfinance.be

Onze collega's aan het woord

Het is in de eerste plaats de unieke aanpak van de bank, met aandacht voor de samenstelling van het vermogen en gericht op een globale strategie, en niet op de verkoop van ‘producten’, die me heeft overtuigd. Door als investor relations manager de beschikking te hebben over een combinatie van instrumenten (beleggingen, belastingadvies, kredieten) en samen met de klant een toekomstgerichte strategie uit te stippelen, kun je uitgroeien tot een echte vertrouwenspersoon en uitermate veel voldoening vinden in je werk. De bank heeft intern één gezamenlijk doel voor ogen: het creëren van een geest van onderlinge samenwerking tussen de verschillende functies waardoor de werksfeer van een dynamische kmo ontstaat, mét alle voordelen van het gewicht dat een solide groep in de schaal kan werpen. De IT-instrumenten en -processen behoren tot het beste van wat ik al gezien heb en worden continu herbekeken om ze nog verder te optimaliseren. Ik ben dan ook erg trots dat ik de kans heb gekregen om bij de Bank Van Breda te komen werken.

Thomas Keutgen
Account Manager

Ik werk al 15 jaar binnen IT bij Bank Van Breda. En weet je wat ik in die tijd vooral gezien heb? Resultaten. Wij krijgen gewoon heel veel gedaan. Dat is eigenlijk een logisch gevolg van de manier waarop we hier werken: IT is erg nauw betrokken bij de business. Als wij iets doen, kijken we altijd naar het eindresultaat en de impact op de interne en externe klant. Dat zorgt ervoor dat we doorgaans van bij de start op het juiste spoor zitten. En, geef toe, werken aan projecten is veel leuker als je ook écht impact hebt op het eindproduct. Daarbovenop houden we er als afdeling een eigen structuur op na: we werken bewust aan heel brede opleidingen zodat onze technische specialisten ook functionele vaardigheden bijkweken, en omgekeerd. Dat maakt ons als team sterker. En het vergroot het plezier om hier te werken.

Jan Vanderhallen
IT

Contacteer ons

vacature@bankvanbreda.be

Eleen Wouters
HR Assistant
Myriam Bulens
HR Manager
Katrien Op de Beeck
HR Business Partner
Marianne Van Erck
HR Business Partner
Griet De Ranter
HR Business Partner

Onze kantoren

Aalst

Kareelstraat 50, 9300 Aalst

Brugge

Guido Gezellelaan 20 , 8000 Brugge

Bruxelles/Brussel Basiliek

Pantheonlaan 74 , 1081 Brussel (Koekelberg)

Bruxelles/Brussel Montgomery

Tervurenlaan 190 , 1150 Brussel

Charleroi

Avenue Jean Mermoz 29, 6041 Charleroi

Tournai

Zoning D'Orcq, Bâtiment Excellence, Rue de la Grande Couture 2 , 7522 Marquain (Tournai)

Genk

Reinpadstraat 21 1, 3600 Genk

Gent

Kortrijksesteenweg 1037 , 9051 Sint-Denijs-Westrem

Grimbergen

Brusselsesteenweg 213 , 1850 Grimbergen

Kapellen

Antwerpsesteenweg 329, 2950 Kapellen

Kortrijk

Condédreef 73 , 8500 Kortrijk

Leuven

Mechelsesteenweg 147 , 3020 Herent

Lier

Hoogveldweg 151, 2500 Lier

Liège

Boulevard d'Avroy 134/0015 , 4000 Liège

Mechelen

Antwerpsesteenweg 7, 2860 Sint-Katelijne-Waver

Mons

Boulevard Dolez 67 , 7000 Mons

Turnhout

Steenweg op Zevendonk 159 , 2300 Turnhout

Ukkel/Uccle

Georges Lecointelaan 50, 1180 Ukkel

Waterloo/Waterlô

Chaussée de Louvain 458 , 1380 Ohain

Wavre

Chaussée de Namur 65 , 1300 Wavre

Sint-Niklaas

Gentse Baan 45 B, 9100 Sint-Niklaas

's Gravenwezel

Gillès de Pélichylei 23 , 2970 's Gravenwezel

Roeselare

Meensesteenweg 326 , 8800 Roeselare

Oudenaarde

G.Lobertstraat 4 , 9700 Oudenaarde

Namur

Avenue du Luxembourg 146 , 5100 Namur (Jambes)

Mol

Markt 37, 2400 Mol

Herentals

Sint-Jobsstraat 111, 2200 Herentals

Hasselt

Singelbeekstraat 6, 3500 Hasselt

Kontich

Prins Boudewijnlaan 1, 2550 Kontich

Hoofdzetel/Siège

Ledeganckkaai 7, 2000 Anvers