Interne auditor

Functieomschrijving

Bank Van Breda is op zoek naar een interne auditor die analytische competenties koppelt aan sterke communicatieve vaardigheden.

Het auditteam van vijf interne auditors staat in voor de analyse van alle operationele processen.

Functie

 • Vanuit een onafhankelijke positie analyseer je zelfstandig de verschillende processen binnen Bank Van Breda. Dit geeft je de gelegenheid om alle aspecten van de werking van de bank grondig van binnenuit te leren kennen.
 • Je bekijkt de goede werking, de doeltreffendheid en de efficiëntie waarmee de processen georganiseerd zijn. Hierbij spot je de mogelijke risico's en detecteer je opportuniteiten. Je evalueert daarbij ook de naleving van richtlijnen en reglementeringen en de kwaliteit van de controle-omgeving.
 • Vanuit deze analyse stel je rapporten op die bijdragen tot de verbetering van de bedrijfsprocessen en de realisatie van de ondernemingsstrategie.
 • Als sterke gesprekspartner creëer je draagvlak voor je bevindingen en volg je de implementatie van de verbeteracties op.

  Je werkt binnen een positief ondernemingsklimaat waarin we samen continue verbetering nastreven.

Aanbod

Kies je voor Bank Van Breda, dan kies je voor een moderne en creatieve werkomgeving waar collegialiteit, eerlijkheid en respect centraal staan. In 2020 heeft Vlerick Business School ons opnieuw uitgeroepen tot een Great Place to Work. Als medewerker krijg je de kans om veel verantwoordelijkheid op te nemen. Daarnaast stellen we alles in werk om jou je competenties op de allerbeste manier verder te laten ontwikkelen. Je mag hiervoor rekenen op gerichte coaching en interne/externe opleidingsmogelijkheden.

Onze medewerkers appreciëren bovendien het flexibel werken en de leuke after work-activiteiten. 

Bank Van Breda biedt je voor deze kaderfunctie een competitief loonpakket met een bedrijfswagen, iPhone, maaltijdcheques en extralegale voordelen zoals een verzekering met hospitalisatie- en overlijdensdekking en een groepsverzekering. Daarnaast geniet je mee van de groei van de bank door ons winstdeelnameplan.

Functievereisten

 • Je hebt een masterdiploma, bij voorkeur in een economische of bedrijfskundige richting;
 • Je kunt minstens 3 jaar werkervaring als interne auditor of minstens 3 jaar relevante werkervaring in de financiële sector voorleggen;
 • Je bent leergierig en je kan omgaan met de druk van deadlines;
 • Je koppelt een groot analyse- en synthesevermogen aan sterke communicatieve en relationele vaardigheden;
 • Je hebt een groot zelfstartend vermogen, je kan zelfstandig werken en discreet omgaan met informatie;
 • Je werkt vlot met informaticatoepassingen;
 • Je hebt een perfecte kennis van het Nederlands en een passieve kennis van het Frans en het Engels;
 • Je gezonde dosis humor beschouwen we als een extra troef.

Bij Bank Van Breda hechten we veel belang aan het juist behandelen van vertrouwelijke en privacygevoelige informatie. Als je bij ons in dienst komt, zal je intensief met dit soort gegevens in contact komen. We verwachten dan ook dat je hier op een correcte en ethische manier mee zal omgaan.