Account manager Antwerpen-Centrum: vrije beroepen

Functieomschrijving

We zoeken een enthousiaste collega om ons team in de regio Noord-Centrum te versterken.


Begeleid jouw cliënten bij hun financiële keuzes

Bank J.Van Breda & C° is geen doorsnee bank. Onze aanpak is gespecialiseerd, persoonlijk en proactief. Dat betekent dat je in de eerste plaats een klankbord bent voor je cliënten. Je begeleidt de vrije beroepers in je portefeuille bij de financiële vraagstukken die hun pad kruisen, zowel privé als professioneel. Jouw advies geeft hen de gemoedsrust om zich volop te focussen op hun activiteit.


Bouw een netwerk in je eigen regio

Met je cliënten werk je aan een relatie op lange termijn. Bij de start is je portefeuille natuurlijk nog leeg, maar dat schrikt je niet af. Dankzij een gerichte opleiding en sterke strategie heb je alles in handen om een persoonlijk netwerk van regionale vrije beroepers te ontwikkelen.


Word een expert 

Bij Bank Van Breda heb je geen productdoelstellingen. De behoeften van de klant en het juiste financieel advies staan centraal. Ook bij complexe situaties. Natuurlijk kan je niet alles weten, zeker niet als je net gestart bent. Geen nood, je staat er niet alleen voor. Heel onze organisatie is gericht op vermogensbegeleiding. Binnen je eigen team en in het hoofdkantoor ondersteunen verschillende specialisten jouw expertise.


Grote focus, kleine rompslomp

We zijn een gespecialiseerde bank, uitsluitend voor ondernemers en vrije beroepen. Die focus trekken we door in onze klantengesprekken. Luisteren is belangrijk en administratieve rompslomp neemt onnodige tijd in beslag. Daarom word je maximaal digitaal ondersteund in je relatie met je cliënten. Een rekening openen of belegging afsluiten? Je doet het met één druk op de knop, samen met je klant.


Een werkgever die meer geeft dan werk alleen

Dit jaar ontving Bank Van Breda het certificaat Best Place to Work® van Vlerick Business School. 

Bank Van Breda werd uitgeroepen tot één van de tien beste werkplekken van België. Meer nog, we kregen brons!

We noteerden een algemene tevredenheidsscore van maar liefst 87%. Deze score is alweer hoger dan die van de vorige jaren.

Een warme bedrijfscultuur is dan ook belangrijk voor ons. We stellen alles in het werk om je niet alleen een motiverende werkomgeving aan te bieden, maar ook een plezierige werkplek.


Ontwikkel je talenten

Bank Van Breda helpt je bij de ontwikkeling van je competenties. Je mag rekenen op gerichte coaching en een programma op maat in lijn met je ritme en persoonlijke stijl.


Hierop kan je op rekenen

Naast een vast maandloon bieden we je een aantrekkelijke resultaatgebonden verloning. Vanaf je eerste dag sluit je ook aan op onze hospitalisatie-, invaliditeits- en groepsverzekering. Verder bieden we je een aantal extralegale voordelen zoals een iPhone, bedrijfswagen, tankkaart en maaltijdcheques.

Vereisten

Dit verwachten we van je

  • Je hebt een master- of bachelordiploma en minstens drie jaar ervaring in een commerciële functie, bij voorkeur in een bancaire context
  • Je bent gedreven om je eigen netwerk van cliënten te ontwikkelen
  • Je bent relatiegericht en overtuigend
  • De voertaal voor deze functie is Nederlands, maar je begrijpt ook Frans.