Account manager: vrije beroepen

Functieomschrijving


Op zoek naar een unieke aanpak?

Als account manager bouw je een eigen cliëntenportefeuille op door actieve prospectie binnen onze doelgroep van vrije beroepen. Een sterke marketingstrategie helpt je hen te overtuigen om cliënt te worden.
Anderzijds ben je verantwoordelijk voor de opvolging en uitdieping van een bestaande portefeuille van doelgroepcliënten. Je bekijkt samen hoe je hen kan helpen hun vermogen op te bouwen en te beschermen. Je begeleidt cliënten met advies op maat van hun specifieke behoeften en wordt hierin inhoudelijk en administratief geruggensteund door een hecht team van ondersteunende medewerkers en specialisten.
 

Waarom kiezen voor Bank J.Van Breda & C°?

Cliënten vertellen ons dat ze vooral de persoonlijke relatie met hun account manager appreciëren. Bij ons kan je jezelf ontwikkelen en promotie maken binnen dezelfde functie. Je hoeft niet om de 2 à 3 jaar te veranderen van kantoor of portefeuille. Zo word je de vertrouwenspersoon van een selecte groep professionals die hoge verwachtingen hebben maar ook veel waardering tonen voor correct advies, zowel privé als professioneel. Het is precies deze vertrouwensrelatie op lange termijn die onze account managers motiverend vinden.
 
Wij bieden onze cliënten alles wat ze nodig hebben, maar ook énkel wat ze nodig hebben. Bij ons heb je géén productdoelstellingen. We zijn ambitieus maar vertrekken altijd vanuit de behoefte van de cliënt.
Persoonlijk contact is daarom zo belangrijk bij ons. Met je cliënt maar ook met je collega’s. We werken als team binnen een warme bedrijfscultuur. Onze vlakke structuur en directe communicatielijnen bieden heel wat ruimte voor jouw persoonlijke inbreng, waarvan de impact ook rechtstreeks zichtbaar is. Digitaal word je uitstekend ondersteund, maar online blijft een hulpmiddel – geen doel. Hoe performanter onze technologie, hoe crucialer de rol van jouw persoonlijke aanpak en de relatie met cliënten wordt.


Aanbod

Onze Sales academy biedt je een programma op maat aan en stelt alles in het werk om jouw competenties op de allerbeste manier te laten ontwikkelen. Je mag rekenen op een motiverende omkadering en gerichte coaching, in lijn met je ritme en persoonlijke stijl. Tijdens dit opleidingstraject ben je al actief en ontwikkel je jouw eigen portefeuille, waarbij je ambitieuze commerciële doelstellingen behaalt.

Naast je vast maandloon bieden wij je een zeer aantrekkelijke, resultaatgebonden variabele verloning. Vanaf je eerste dag sluit je ook aan op onze hospitalisatie-, invaliditeits- en groepsverzekering. Verder bieden we je een aantal extralegale voordelen (o.a. iPhone, bedrijfswagen, tankkaart, maaltijdcheques enz.).


Dit ben jij helemaal

  • Je hebt een master- of bachelordiploma en minimaal vijf jaar ervaring in een commerciële functie, bij voorkeur in bancaire context ; 
  • Je houdt ervan om te prospecteren en te pionieren ; 
  • Je bent relatiegericht, commercieel en voldoende assertief ; 
  • De voertaal voor deze vacature is Frans met een passieve kennis van het Nederlands.