Client assistant Gent

Functieomschrijving

Bank J.Van Breda & C° zoekt een enthousiaste en sociale collega om haar team in Gent te versterken.

Als Client assistant ben je de stuwende kracht van een kantoor en werk je nauw samen met de verschillende account managers. Daarnaast ondersteun je onze centrale helpdesk customer care en help je klanten verder met hun vragen. 

 

Functie

Je bent de eerste contactpersoon en het vast aanspreekpunt voor de cliënten van Bank Van Breda, zowel telefonisch als op kantoor. Je helpt hen op een cliëntvriendelijke manier verder en detecteert hun commerciële noden die je doorgeeft aan de account manager. Op specifieke vraag van een cliënt zorg je voor een praktische oplossing: openen rekening, aanvraag kaart, objectfinanciering, ...

Je neemt ook een actieve commerciële rol op, door telefonische prospectie plan je afspraken in voor account managers met prospecten binnen onze doelgroepen. Verder zorg je voor de afhandeling van een effectieve verkoop, bijvoorbeeld binnen het domein van beleggingen.

Alle inkomende telefoongesprekken worden professioneel door jou behandeld. Gezien het grote aantal oproepen, vormt dit een belangrijk deel van je takenpakket.

Je zorgt voor een correcte en tijdige uitvoering van administratieve en ondersteunende taken: briefwisseling, verwerking van alle binnenkomend extern mailverkeer, verwelkoming van nieuwe cliënten, dataverwerking, ...

De collega's op kantoor kunnen bovendien op je rekenen voor alle praktische werk- en kantoorgerelateerde zaken.

 

Aanbod

Vanaf je eerste dag stellen we alles in het werk om jouw competenties op de allerbeste manier te laten ontwikkelen. Je mag rekenen op een motiverende omkadering en gerichte coaching, in lijn met je ritme en persoonlijke stijl.

Bank Van Breda biedt je een aantrekkelijk loonpakket met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques. Daarnaast sluit je ook gratis aan op onze hospitalisatie-, invaliditeits-, overlijdens- en groepsverzekering.

Vereisten

  • Je bent een enthousiaste en gedreven (Bachelor/Master) die zich goed voelt bij veelvuldig klantencontact. Met je commerciële flair en luisterbereidheid zoek je voor onze doelgroepcliënten (ondernemers en vrije beroepen) op een professionele manier steeds de gepaste oplossing.
  • Het is voor jou een leuke uitdaging om in een veelheid van taken snel prioriteiten te stellen en je werkt deze nauwkeurig en efficiënt af.
  • De voertaal voor de vacature is het Nederlands met een passieve kennis van het Frans.