Client assistant Namen

Functieomschrijving


Bank J.Van Breda & C° is op zoek naar een enthousiaste en sociale collega om haar team in Namen te versterken.
Als Client assistant ben je de stuwende kracht van een kantoor en werk je nauw samen met de verschillende account managers. 

 

Functie

Je bent de eerste contactpersoon en het vast aanspreekpunt voor de cliënten van Bank Van Breda, zowel telefonisch als op kantoor. Je helpt hen op een cliëntvriendelijke manier verder en detecteert hun commerciële noden die je doorgeeft aan de account manager. Op specifieke vraag van een cliënt zorg je voor een praktische oplossing: openen rekening, aanvraag kaart, objectfinanciering,...

Alle inkomende telefoongesprekken worden professioneel door jou behandeld. Gezien het grote aantal oproepen, vormt dit een belangrijk deel van je takenpakket.

Je zorgt voor een correcte en tijdige uitvoering van administratieve en ondersteunende taken: briefwisseling, verwerking van alle binnenkomend extern mailverkeer, verwelkoming van nieuwe cliënten, dataverwerking, ...

De collega’s op kantoor kunnen bovendien op je rekenen voor alle praktische werk- en kantoorgerelateerde zaken.

 

Aanbod

Vanaf je eerste dag stellen we alles in het werk om jouw competenties op de allerbeste manier te laten ontwikkelen. Je mag rekenen op een motiverende omkadering en gerichte coaching, in lijn met je ritme en persoonlijke stijl.

Bank Van Breda biedt je een aantrekkelijk loonpakket met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques. Daarnaast sluit je ook gratis aan op onze hospitalisatie-, invaliditeits-, overlijdens- en groepsverzekering.

 

 

Vereisten

  • Je bent een enthousiaste en gedreven Bachelor die zich goed voelt bij veelvuldig klantencontact. 
  • Met je commerciële flair en luisterbereidheid zoek je voor onze doelgroepcliënten (ondernemers en vrije beroepen) op een professionele manier steeds de gepaste oplossing.
  • Het is voor jou een leuke uitdaging om in een veelheid van taken snel prioriteiten te stellen en je werkt deze nauwkeurig en efficiënt af. 
  • Je bent Franstalig met een basiskennis Nederlands.