Dossier- en debiteurenbeheerder Van Breda Car Finance

Functieomschrijving

Van Breda Car Finance zoekt een administratieve duizendpoot met commerciële feeling om de afdelingen portefeuillebeheer en debiteurenbeheer te versterken in onze hoofdzetel in Antwerpen.

Van Breda Car Finance richt zich met diverse financieringsvormen tot klanten van grote erkende concessiehouders uit de automobielsector.


Functie

Als dossierbeheerder sta je in voor communicatie met onze klanten, vendoren, verzekeringsmaatschappijen en andere partijen betreffende lopende financieringen en leasingcontracten. Je geeft hieromtrent professioneel advies. Ook de administratie van deze dossiers wordt door jou zelfstandig verzorgd van A tot Z.

Je behandelt schadegevallen, doet onderzoek voor overzetting van een contract en volgt de afkoop van dossiers op.

Als debiteurenbeheerder contacteer je de klanten via de mogelijke kanalen (telefoon, sms, e-mail). Je tracht het kredietrisico in te schatten en te beperken.

Je doel is om de achterstallige betalingen zo snel mogelijk geregeld te krijgen.

De dossiers worden afgewerkt volgens de gestelde deadlines. Indien nodig maak je de dossiers op die dienen te worden doorgegeven aan het incassobureau.


Aanbod

Kies je voor Van Breda Car Finance, een divisie van Bank J.Van Breda, dan kies je voor een bekroonde Great Place to Work.

In 2020 zijn we door Vlerick verkozen tot 3de beste werkgever van België.

We hebben een moderne en creatieve werkomgeving, waar collegialiteit, eerlijkheid en respect centraal staan.

Als medewerker krijg je de kans om veel verantwoordelijkheid op te nemen. Je kan bij ons autonoom werken, waarbij je gecoacht wordt zodat je verder kan groeien. Onze medewerkers appreciëren bovendien het flexibel werken, de leuke après-werk activiteiten en dat we successen vieren.

Bank J.Van Breda & C° biedt je een competitief loonpakket met maaltijdcheques en extralegale voordelen zoals een verzekering met hospitalisatie- en overlijdensdekking en een groepsverzekering. Bovendien geniet je mee van de groei van de bank door ons winstdeelname-plan.

Functievereisten

  • Je bent een enthousiaste en gedreven Bachelor die zich goed voelt bij veelvuldig klantencontact;
  • Je hebt een commerciële flair en luisterbereidheid. Op een professionele manier behandel je de vragen en zoek je naar de gepaste oplossing;
  • Je bent een teamplayer die graag wil bijleren en je hebt nood aan een afwisselend en uitdagend takenpakket;
  • Je kan de juiste prioriteiten stellen en werkt graag zelfstandig;
  • Je kan vlot met informaticasystemen en sociale media overweg;
  • Je bent perfect tweetalig (Nederlands en Frans);
  • Je bent gezond assertief & administratief nauwkeurig.

Bij Bank J.Van Breda hechten we veel belang aan het juist behandelen van vertrouwelijke en privacygevoelige informatie. Als je bij ons in dienst komt, zal je intensief met dit soort gegevens in contact komen. We verwachten dan ook dat je hier op een correcte en ethische manier mee zal omgaan.