Kredietonderzoeker

Functieomschrijving

Van Breda Car Finance, een divisie van Bank J.Van Breda & C°, richt zich met diverse financieringsvormen tot cliënten van grote erkende concessiehouders in de autosector. Om onze rol als financiële partner te versterken zijn wij momenteel op zoek naar een ondernemende collega voor een tewerkstelling op onze hoofdzetel in Antwerpen.


Functie

 • Je voert zelfstandig een kredietwaardigheidsonderzoek uit voor alle types aanvragen (particulieren en vennootschappen) en je vraagt hiervoor de nodige informatie op bij klanten, vendoren, accountants en andere betrokken partijen;
 • Je analyseert en interpreteert de verzamelde gegevens om tot een verantwoord en objectief kredietvoorstel te komen;
 • Je verzorgt de professionele communicatie naar alle betrokken (interne en externe) partijen;


Aanbod

Vanaf je eerste dag bij Van Breda Car Finance stellen we alles in het werk om jouw talenten en competenties op de beste manier verder te ontwikkelen. Je mag rekenen op een motiverende omkadering en gerichte coaching, in lijn met je ritme en persoonlijke stijl. Op termijn kan je zelf kredietbeslissingsbevoegdheid verwerven.

Verder bieden we je een aantrekkelijk loonpakket met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques. Daarnaast sluit je vanaf dag 1 ook gratis aan op onze hospitalisatie-, invaliditeits-, overlijdens- en groepsverzekering.

Groeien wij? Dan pluk jij daar mee de vruchten van dankzij ons winstdeelnameplan.


Wist je trouwens dat Bank J.Van Breda & C° in 2020 werd uitgeroepen tot Great Place To Work? Het is zelfs niet de eerste keer is dat we die titel krijgen van Vlerick Business School.


Functievereisten

Dit verwachten we van je:

 • Je bent een enthousiaste en gedreven bachelor of gelijkwaardig door ervaring. Je weet van aanpakken en neemt initiatief;
 • Je bent een teamplayer die samen met je collega’s de doelstellingen van Van Breda Car Finance succesvol wil realiseren.
 • Je hebt een positief kritische houding en bent cliënt- en oplossingsgericht. Je ziet het als een uitdaging om elke klant op een snelle en efficiënte manier verder te helpen;
 • Je durft verantwoordelijkheid opnemen en werkt nauwkeurig en zelfstandig. Je vindt er plezier in om grondig en probleemoplossend te werken.
 • Je switcht snel tussen verschillende taken;
 • Je hebt een positieve ingesteldheid, met jouw enthousiasme en humor krijg én geef je energie;
 • Je bent een vlotte, diplomatische gesprekspartner in het Nederlands én het Frans.
 • Je communiceert vlot en professioneel via telefoon en mail. De vele telefonische contacten schrikken je niet af.

Bij Bank J.Van Breda hechten we veel belang aan het juist behandelen van vertrouwelijke en privacygevoelige informatie. Als je bij ons in dienst komt, zal je intensief met dit soort gegevens in contact komen. We verwachten dan ook dat je hier op een correcte en ethische manier mee zal omgaan.