Skip to content

Manager Van Breda Immo Consult

Antwerpen, Vlaams GewestHoofdzetel - algemeen

Functieomschrijving

Zoek je naar een uitdagende managementrol in de dynamische wereld van vastgoedadvies? Van Breda Immo Consult NV, een toegewijde dochteronderneming van Bank Van Breda, is gespecialiseerd in het verstrekken van onafhankelijk vastgoedadvies aan ondernemers en vrije beroepen, met de nadruk op investeringsvastgoed. Bij ons draait het niet alleen om het behalen van commerciële doelen; het centraal stellen van de juiste vastgoedadviezen voor onze klanten is onze drijfveer. We zijn momenteel op zoek naar een enthousiaste professional met BIV-nummer die onder zelfstandige statuut aan de slag zal gaan.


Wat je te wachten staat

Als Manager bij Van Breda Immo Consult krijg je de kans om de volgende verantwoordelijkheden op je te nemen:

 • Strategische Vastgoedbegeleiding
  Je begeleidt ondernemers en vrije beroepen bij het maken van weloverwogen vastgoedkeuzes die hun toekomst vormgeven.
 • Netwerken en Partnerschappen
  Je bouwt en onderhoudt een uitgebreid netwerk in de vastgoedwereld om waardevolle partnerschappen te smeden met experts en makelaars die onze klanten verder kunnen helpen.
 • Strategie en Beleid
  In nauwe samenwerking met andere bestuursleden help je bij het bepalen van de strategische koers en het uitzetten van de beleidslijnen van onze organisatie.
 • Marktanalyse en Kansen Benutten
  Je bent voortdurend op de hoogte van marktontwikkelingen, en je kunt snel de impact van trends inschatten, waarbij je kansen identificeert die Van Breda Immo Consult verder laten groeien.
 • Juridische Expertise en Compliance
  Je houdt rekening met juridische veranderingen en zorgt voor strikte naleving en risicobeheer.
 • Business Development
  In nauwe samenwerking met de Marketingafdeling van de bank en Van Breda Immo Consultants initieer je waardevolle projecten die bijdragen aan de groei van ons bedrijf.
 • Teamuitbreiding
  Je krijgt de kans om ons team op de lange termijn verder uit te bouwen en te ontwikkelen.

Dit ben jij helemaal

Van kop tot teen. Of het scheelt niet veel.
 • Vastgoedpassie: Je hebt een diepgaande interesse in en expertise in de vastgoedwereld, met een sterke voorliefde voor investeringsvastgoed.
 • Missiegedreven: Je deelt onze missie en bent enthousiast om mee te bouwen aan een jonge en innovatieve organisatie.
 • Klantgericht: Het begrijpen van de behoeften van onze klanten zit in jouw DNA, en je kunt uitstekend verbinding maken met hen.
 • Ondernemingsgeest: Je herkent zakelijke kansen en handelt proactief met een gedreven instelling.
 • Overtuigingskracht en Empathie: Je bent in staat om klanten en collega's te inspireren, terwijl je duidelijk en doelgericht communiceert.
 • Opleiding en Ervaring: Je hebt een bachelor- of masterdiploma op zak en hebt ervaring in vastgoedadvies, bijvoorbeeld bij een bank of vastgoedmakelaar. Een BIV-nummer is een vereiste en je zal aan de slag gaan onder zelfstandig statuut.
 • Taalvaardigheid: Je bent perfect Nederlandstalig en kan je ook uitdrukken in het Frans.

Kom bij ons team en bouw samen met ons aan een boeiende toekomst in de vastgoedwereld. Bij Van Breda Immo Consult investeren we in jouw persoonlijke en professionele groei. 

Vink je niet het volledige lijstje af, maar voel je toch een onweerstaanbare kriebel om ons te contacteren? Doen! We ontdekken graag of het klikt.


Bij Bank Van Breda en Van Breda Immo Consult hechten we veel belang aan het juist behandelen van vertrouwelijke en privacygevoelige informatie. Als je bij ons in dienst komt, zal je intensief met dit soort gegevens in contact komen. We verwachten dan ook dat je hier op een correcte en ethische manier mee zal omgaan.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar

Zien we jou binnenkort?