Process Improvement Analyst Payments

Functieomschrijving

In de bankwereld evolueert niets zo snel als de betalingen. Het betalingsverkeer is het domein waar technologische evoluties en klantenbehoeften elkaar maximaal ontmoeten. Wil jij Bank J.Van Breda & C° helpen in haar missie om haar klanten een state of the art betalingsverkeer aan te bieden? Dan ben jij misschien onze nieuwe operationeel expert betalingsverkeer.

 

Functie

In de eerste plaats moet je een passie hebben of ontwikkelen voor de wereld van het betalingsverkeer en de betaalkaarten. Dit heb je nodig om projecten op te starten, bestaande processen te optimaliseren en nieuwe processen uit te werken.

Je houdt de vinger aan de pols wat ontwikkelingen op juridisch en commercieel vlak betreft, zodat je dit kan vertalen naar de concrete processen en integreren in de dagdagelijkse werking.

Je blijft procedures proactief in vraag stellen, stelt nieuwe instructies op en zorgt voor het challengen van stakeholders.

Met je sterke communicatie skills krijg je collega’s mee in verandering en kan je ook andere afdelingen overtuigen. Een belangrijke gesprekspartner is onze IT-afdeling. Enige affiniteit met IT is net om deze reden een pluspunt.

Interesse? Dan liggen deze projecten alvast op jou te wachten: gebruik van betaalkaarten klantgerichter maken, het uitbreiden van de digitale communicatie met de kaarthouders, de implementatie van mobile payments, …


  Aanbod

  Bank J.Van Breda & C° investeert maximaal in haar medewerkers. Dit vertaalt zich in eerste plaats in aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden met een ruim pakket aanvullende voordelen.

  Daarnaast stellen we alles in het werk om jouw competenties op de allerbeste manier verder te laten ontwikkelen. Je mag hiervoor rekenen op een motiverende omkadering, gerichte coaching en interne/externe opleidingsmogelijkheden.


  Vereisten

  • Je hebt een bachelor of masterdiploma en interesse in de economische / financiële wereld
  • Je hebt ervaring binnen het domein Betalingsverkeer
  • Afwisseling en een uitdagend takenpakket zijn belangrijk voor jou
  • Verandering, zaken uitzoeken, problemen oplossen geven je energie
  • Je coördineert graag projecten en je bent sterk in het bewaren van overzicht en structuur
  • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en wil voortdurend bijleren
  • Je bent actiegericht en legt vlot de juiste prioriteiten in je werk
  • Gezien de frequente contacten met Franstalige collega’s en cliënten kan je jezelf vlot in het Frans uitdrukken
  • Je werkt graag actief samen met collega’s binnen en buiten de afdeling