Solliciteer nu

Junior Account Manager West-Vlaanderen

Commerciële Functies

Regio: West-Vlaanderen

Bank J.Van Breda & C° gaat volop voor de groei en investeert in nieuw commercieel talent. We bieden enthousiaste en gedreven juniors de mogelijkheid om snel bij te leren en hun kennis meteen in praktijk om te zetten.

Voor ons district West-Vlaanderen (regio Roeselare - Brugge) zijn we op zoek naar een junior account manager.

Functie

Als Junior Account manager doorloop je eerst een opleidingsperiode en bouw je stapsgewijs eindverantwoordelijkheid op naar een cliëntenportefeuille. Zo zal je initieel ook een commercieel ondersteunende rol spelen door cliënten en collega account managers op verschillende vlakken bij te staan. Je bouwt op deze manier niet alleen een mooie technische expertise op maar zo leer je ook onze doelgroepers zeer goed kennen.

Na je opleidingsperiode groei je door tot account manager en word je verantwoordelijk voor de opvolging en uitdieping van een bestaande portefeuille van doelgroepcliënten. Je bekijkt samen met hen hoe je hun vermogenssituatie kan optimaliseren en je begeleidt hen met persoonlijk advies op maat.

Daarnaast prospecteer je, geruggensteund door een sterke marketingstrategie met bewezen succes, proactief en doelgericht bij beoefenaars van een vrij beroep of ondernemers die je overtuigt om cliënt te worden.

Zo word je de vertrouwenspersoon van een selecte groep professionals die zeer hoge verwachtingen hebben qua advies, zowel privé als professioneel, hun leven lang. Dit alles in een voortdurend wisselende omgeving. Het is precies deze uitdaging die onze account managers het meest motiverend vinden in hun job.

Profiel

  • Je hebt een master in economische richting en bij voorkeur een eerste werkervaring ;
  • Je bent enerzijds relatiegericht, commercieel en bovendien assertief ;
  • Je houdt ervan om te prospecteren en te pionieren ;
  • Je bent teamgeöriënteerd, houdt ervan om samen te werken en samen met collega's resultaten te boeken.

Aanbod

Wij stellen alles in het werk om jouw competenties op de allerbeste manier te laten ontwikkelen. Je mag rekenen op een motiverende omkadering en gerichte coaching, in lijn met je ritme en persoonlijke stijl.

Naast je vast maandloon bieden wij je een aantal extralegale voordelen zoals een groepsverzekering, maaltijdcheques, iPhone en bedrijfswagen. Na het doorlopen van het opleidingstraject tot account manager, bieden we jou bovendien een zeer aantrekkelijke en resultaatsgebonden variabele verloning.

Solliciteer nu Terug

Thomas Keutgen

Account Manager Ondernemers

Het is in de eerste plaats de unieke aanpak van de bank, met aandacht voor de samenstelling van het vermogen en gericht op een globale strategie, en niet op de verkoop van ‘producten’, die me heeft overtuigd.

Door als investor relations manager de beschikking te hebben over een combinatie van instrumenten (beleggingen, belastingadvies, kredieten) en samen met de klant een toekomstgerichte strategie uit te stippelen, kun je uitgroeien tot een echte vertrouwenspersoon en uitermate veel voldoening vinden in je werk. De bank heeft intern één gezamenlijk doel voor ogen: het creëren van een geest van onderlinge samenwerking tussen de verschillende functies waardoor de werksfeer van een dynamische kmo ontstaat, mét alle voordelen van het gewicht dat een solide groep in de schaal kan werpen.

De IT-instrumenten en -processen behoren tot het beste van wat ik al gezien heb en worden continu herbekeken om ze nog verder te optimaliseren. Ik ben dan ook erg trots dat ik de kans heb gekregen om bij de Bank Van Breda te komen werken.

Sollicitatieprocedure

Stel je vragen

We geven je graag open en eerlijk antwoord.

Martine, recruiter

“Ik beantwoord graag al je vragen over onze commerciële functies in Brussel en Wallonië, alsook binnen Bank de Kremer.”

Mail mij
03 217 53 33