Solliciteer nu

Junior Account Manager West-Vlaanderen

Commerciële Functies

Regio: West-Vlaanderen

Bank J.Van Breda & C° gaat volop voor de groei en investeert in nieuw commercieel talent. We bieden enthousiaste en gedreven juniors de mogelijkheid om snel bij te leren en hun kennis meteen in praktijk om te zetten.

Voor ons district West-Vlaanderen (regio Roeselare - Brugge) zijn we op zoek naar een junior account manager.

Functie

Als Junior Account manager doorloop je eerst een opleidingsperiode en bouw je stapsgewijs eindverantwoordelijkheid op naar een cliëntenportefeuille. Zo zal je initieel ook een commercieel ondersteunende rol spelen door cliënten en collega account managers op verschillende vlakken bij te staan. Je bouwt op deze manier niet alleen een mooie technische expertise op maar zo leer je ook onze doelgroepers zeer goed kennen.

Na je opleidingsperiode groei je door tot account manager en word je verantwoordelijk voor de opvolging en uitdieping van een bestaande portefeuille van doelgroepcliënten. Je bekijkt samen met hen hoe je hun vermogenssituatie kan optimaliseren en je begeleidt hen met persoonlijk advies op maat.

Daarnaast prospecteer je, geruggensteund door een sterke marketingstrategie met bewezen succes, proactief en doelgericht bij beoefenaars van een vrij beroep of ondernemers die je overtuigt om cliënt te worden.

Zo word je de vertrouwenspersoon van een selecte groep professionals die zeer hoge verwachtingen hebben qua advies, zowel privé als professioneel, hun leven lang. Dit alles in een voortdurend wisselende omgeving. Het is precies deze uitdaging die onze account managers het meest motiverend vinden in hun job.

Profiel

  • Je hebt een master in economische richting en bij voorkeur een eerste werkervaring ;
  • Je bent enerzijds relatiegericht, commercieel en bovendien assertief ;
  • Je houdt ervan om te prospecteren en te pionieren ;
  • Je bent teamgeöriënteerd, houdt ervan om samen te werken en samen met collega's resultaten te boeken.

Aanbod

Wij stellen alles in het werk om jouw competenties op de allerbeste manier te laten ontwikkelen. Je mag rekenen op een motiverende omkadering en gerichte coaching, in lijn met je ritme en persoonlijke stijl.

Naast je vast maandloon bieden wij je een aantal extralegale voordelen zoals een groepsverzekering, maaltijdcheques, iPhone en bedrijfswagen. Na het doorlopen van het opleidingstraject tot account manager, bieden we jou bovendien een zeer aantrekkelijke en resultaatsgebonden variabele verloning.

Solliciteer nu Terug

Grégory Jaucot

Account Manager Ondernemers

Ik heb destijds écht voor de waarden van Bank Van Breda gekozen: respect, ethisch zakendoen, ... dat zijn ook de dingen die ik belangrijk vind. Zéker in de bankensector! Het heeft dan ook geen maand geduurd voor ik me perfect thuisvoelde hier: de gesprekken met de District Manager en met HR zaten meteen goed.

In de afgelopen twee jaar ben ik opgeklommen van een commercieel ondersteunende functie naar Account Manager. Die evolutie hadden we bij de start afgesproken, en is ook goed begeleid door trainingen en individuele coaching. Daarom voelt het ook aan als een natuurlijke groei, hoewel het eigenlijk allemaal heel snel is gegaan natuurlijk. Maar snel doorgroeien is niet zo gek als je het vertrouwen krijgt van je management – nóg zo’n waarde die voor mij belangrijk was van bij de start.

Sollicitatieprocedure

Stel je vragen

We geven je graag open en eerlijk antwoord.

Martine, recruiter

“Ik beantwoord graag al je vragen over onze commerciële functies in Brussel en Wallonië, alsook binnen Bank de Kremer.”

Mail mij
03 217 53 33