Solliciteer nu

Soft facilities en project manager

Business Support

Regio: Antwerpen

 

De werknemerservaring wordt steeds belangrijker bij de inrichting van kantoorgebouwen en de ondersteuning via diverse facilities. We zien onze 470 collega’s, gespreid over onze hoofdzetel in Antwerpen en 35 kantoren over heel België, daarom als interne cliënten. Welzijn op het werk staat voorop. Wie deze vacature invult, levert via een rijk pallet ondersteunende diensten een actieve bijdrage om voor iedereen een aangename werkomgeving te creëren. Iets voor jou? Neem dan zeker contact op om onze afdeling Gebouwen en facilities op de hoofdzetel in Antwerpen te komen versterken.

 

Functie

Als soft facilities expert ben je het aanspreekpunt voor intern advies, planning, realisatie en bewaking van onze facilitaire en logistieke dienstverlening. Je actieradius is heel breed: van afvalbeheer tot catering, kantoorbenodigdheden en meubilair tot schoonmaak, van beveiliging en toegangscontrole tot tuinonderhoud, van ondersteuning voor evenementen tot interieuradvies. Je werkt elke dag voor een optimaal niveau van gebruiksgemak en tevredenheid, met een goed evenwicht tussen kwaliteit, imago en prijs. Je onderhandelt nieuwe contracten, coördineert en volgt op, met oog voor langetermijnrelaties en budgetbeheer.

 

Elk jaar stuur je enkele kleinere tot middelgrote (ver)bouw- of renovatieprojecten aan. Je plant en begeleidt deze van A tot Z, in nauw overleg met (binnenhuis)architect, aannemer en alle betrokken partners. Je volgt de budgetten voor toegewezen projecten op de voet en stuurt waar nodig bij.

 

Profiel

  • Je hebt een bachelor- of masterdiploma en minimum 5 jaar ervaring in facilities of als project manager.
  • Je houdt ervan de dienstverlening kritisch onder de loep te nemen en waar mogelijk te verbeteren.
  • Je bent een goede onderhandelaar met focus op de toegevoegde waarde van de diensten die je inkoopt en opvolgt.
  • Je bent een doener. Je evalueert de situatie en de dienstverlening ter plaatse, samen met alle stakeholders.
  • Je bent een teamspeler bij wie collega’s en leveranciers altijd terechtkunnen.
  • Luisteren, probleemoplossend denken, coördineren en opvolgen zitten in je bloed. Je haalt voldoening uit afspraken en projecten die volgens plan verlopen.
  • Je communiceert vlot in het Nederlands en het Frans.
  • Je schoolt je regelmatig bij en scherpt je expertise verder aan.

 

Aanbod

Een uitdagende functie in een leuke werkomgeving en in een organisatie die maximaal investeert in haar medewerkers. Dit vertaalt zich in eerste plaats in een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden met extralegale voordelen zoals een hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en een groepsverzekering. Daarnaast stellen we alles in het werk om jouw competenties op de allerbeste manier verder te laten ontwikkelen. Je mag hiervoor rekenen op een motiverende omkadering, gerichte coaching en interne/externe opleidingsmogelijkheden.

 

Kies je voor Bank Van Breda, dan kies je voor een moderne en creatieve werkomgeving waar collegialiteit, authenticiteit en respect centraal staan. Onze vlakke hiërarchie en no-nonsense mentaliteit zorgen ervoor dat je de kans krijgt om verantwoordelijkheden op te nemen en dat jouw bijdrage aan het eindresultaat zichtbaar is. Verder appreciëren onze medewerkers ook het flexibel werken, de leuke personeelsactiviteiten (bv. Bank Van Breda festival) en onze faciliteiten op de hoofdzetel (bv. fitnessruimte, bedrijfsfietsen, enz.).

Solliciteer nu Terug

Karen Vermoesen

Interne Auditor

Ik ben eigenlijk toevallig bij Bank Van Breda terecht gekomen: ik volgde de liefde naar Antwerpen en zocht een werkgever vlakbij. Bank van Breda is gehuisvest op een fantastische locatie, en kwam met een interessant aanbod om de interne rapportering te versterken. Een job die me op het lijf geschreven was.

Intussen zijn we vier jaar verder en ben ik geswitcht van rol binnen de organisatie. Ik stort me nu op de interne audit – een cruciaal departement binnen onze bank. Die overstap verliep echt heel vlot. Niet alleen omdat er trainingen klaarstaan om me alle competenties bij te brengen. Maar ook omdat ik dankzij mijn interne netwerk al een heel goede relatie had met mijn nieuwe manager. Want ook dát is Bank Van Breda: een bedrijf dat het comfort en de carrièremogelijkheden van een groot bedrijf combineert met de collegialiteit en directe lijnen van een kmo.

Sollicitatieprocedure

Stel je vragen

We geven je graag open en eerlijk antwoord.

Martine, recruiter

“Ik beantwoord graag al je vragen over onze commerciële functies in Brussel en Wallonië, alsook binnen Bank de Kremer.”

Mail mij
03 217 53 33