Solliciteer nu

Senior End-user Device Engineer

IT

Regio: Antwerpen

Bank J.Van Breda & C° heeft een duidelijke missie: voor vrije beroepers en ondernemers de beste vermogensbegeleider zijn. Dit door pro-actief op maat van de klant te werken en een eerlijke en langdurige relatie met hen op te bouwen.

Als Informatica afdeling ondersteunen we deze missie door constant verder te bouwen aan een digitaal platform waarbij de focus ligt op gebruiksvriendelijkheid, zowel voor onze klanten als voor onze eigen medewerkers.

Als Senior End-user Device Engineer werk jij rechtstreeks mee aan onze missie. Onze zeer vlakke hiërarchie zorgt er immers voor dat jouw bijdrage aan het resultaat zichtbaar is.

Bank J.Van Breda & C° zoekt een Senior End-user Device Engineer die het devops-principe wil omarmen, om samen met jouw ervaring onze missie te realiseren.

Functie

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent verantwoordelijk voor het belangrijkste instrument van al onze medewerkers: hun werkplek met Windows of Mac laptop, iPhone, iPad, softphone, video conferencing systemen, A/V media installaties, printers enz.
 • Je selecteert de devices en (productiviteits)tools die het best bij de noden van onze gebruikers passen.
 • Je installeert en configureert besturingssystemen, tooltjes en collaboration software met het oog op gebruiksvriendelijkheid, efficiëntie en beveiliging.
 • Je zorgt dat alle enduser systemen up-to-date zijn, veilig zijn en goed blijven werken.
 • Je helpt mee bij het ontwerpen en implementeren van device management systemen, zowel voor Windows als voor Mac OSX en iOS.

Hoe werken wij?

We hebben een doe-cultuur waarbij we pragmatisch en service gericht werken. We denken niet in hokjes. In ons team ben je een engineer die het devops-principe omarmt door verregaande procesautomatisering van de werkplek. Naast het technische werk denk je ook mee na over het bredere plaatje, durf je de projectcoördinatie in handen nemen en werk je nauw samen met zowel ontwikkelaars als infrastructuur- en security specialisten.

Profiel

 • Bachelor / Master in Informatica of een equivalent op basis van ervaring.
 • Ervaring met device management systemen zoals Intune, Airwatch of jamf Pro is een pluspunt.
 • Doorgedreven systeemkennis van OSX is een pluspunt.
 • Gebruiksvriendelijkheid en klantentevredenheid primeren voor jou.
 • Je bent kritisch, analytisch sterk en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
 • Technologie is geen doel op zich maar een middel om tot een innovatieve oplossing te komen.
 • Je houdt niet van bandwerk en wil graag zo veel mogelijk standaardtaken automatiseren.
 • Je bent een teamspeler die individuele uitdagingen en verantwoordelijkheden durft aan te gaan en die de lat steeds hoger legt voor zichzelf.
 • Je bent vertrouwd met een projectmatige aanpak en kan collega’s coachen.
 • En een dosis humor kan natuurlijk ook nooit kwaad.

Aanbod

Als enthousiaste IT’er bieden we je de mogelijkheid om je kennis meteen in de praktijk om te zetten.

Kies je voor Bank J.Van Breda & C°, dan kies je voor een moderne en creatieve werkomgeving waar collegialiteit, eerlijkheid en respect centraal staan. Als medewerker krijg je de kans om veel verantwoordelijkheid op te nemen. Je kan bij ons autonoom werken, waarbij je gecoacht wordt zodat je verder kan groeien. Onze medewerkers appreciëren bovendien het flexibel werken, de leuke après-werk activiteiten en dat we successen vieren.

Bank J.Van Breda & C° biedt je een competitief loonpakket met een bedrijfswagen, iPhone, maaltijdcheques en extralegale voordelen zoals een verzekering met hospitalisatie- en overlijdensdekking en een groepsverzekering. Bovendien geniet je mee van de groei van de bank door ons winstdeelname-plan.

Solliciteer nu Terug

Jan Vanderhallen

IT-verantwoordelijke

Ik werk al 15 jaar binnen IT bij Bank Van Breda. En weet je wat ik in die tijd vooral gezien heb? Resultaten. Wij krijgen gewoon heel veel gedaan. Dat is eigenlijk een logisch gevolg van de manier waarop we hier werken: IT is erg nauw betrokken bij de business. Als wij iets doen, kijken we altijd naar het eindresultaat en de impact op de interne en externe klant. Dat zorgt ervoor dat we doorgaans van bij de start op het juiste spoor zitten. En, geef toe, werken aan projecten is veel leuker als je ook écht impact hebt op het eindproduct.

Daarbovenop houden we er als afdeling een eigen structuur op na: we werken bewust aan heel brede opleidingen zodat onze technische specialisten ook functionele vaardigheden bijkweken, en omgekeerd. Dat maakt ons als team sterker. En het vergroot het plezier om hier te werken.

Sollicitatieprocedure

Stel je vragen

We geven je graag open en eerlijk antwoord.

Martine, recruiter

“Ik beantwoord graag al je vragen over onze commerciële functies in Brussel en Wallonië, alsook binnen Bank de Kremer.”

Mail mij
03 217 53 33