Aller au contenu

IT-auditor

 • Antwerpen, Vlaams Gewest
Hoofdzetel - algemeen

Functieomschrijving

Bank Van Breda heeft een duidelijke missie: de beste vermogensbegeleider zijn voor vrije beroepers en ondernemers. Dit doen we door proactief op maat van de klant te werken en een eerlijke en langdurige relatie met hen op te bouwen.

Vanuit interne audit ondersteunen we deze missie door de doeltreffendheid en de efficiëntie van onze processen te evalueren, risico’s te spotten en opportuniteiten te detecteren. We evalueren daarbij ook de naleving van richtlijnen en reglementeringen en de kwaliteit van de controle-omgeving.


Wat verwachten we van jou?

Als IT-auditor analyseer je vanuit een onafhankelijke positie zelfstandig de IT-processen.

Vanuit deze analyse stel je rapporten op die bijdragen tot de verbetering van de bedrijfsprocessen en de realisatie van de ondernemingsstrategie.

Als sterke gesprekspartner creëer je draagvlak voor je bevindingen en volg je de implementatie van de verbeteracties op.

Je werkt binnen een positief ondernemingsklimaat waarin we samen continue verbetering nastreven. Je werkt 50% voor Bank Van Breda en 50% voor onze zusterbank Delen Private Bank.


Niet zomaar een bank

Zin om aan de slag te gaan bij dé beste werkgever van het land?

Ervaar onze warme bedrijfscultuur die bruist van collegialiteit en initiatief, waarbij professionaliteit en humor hand in hand gaan.

Je komt terecht in een moderne en creatieve werkomgeving waarbij je als medewerker de kans krijgt om veel verantwoordelijkheid op te nemen.

Je kan bij ons autonoom werken, waarbij je gecoacht wordt zodat je verder kan groeien. Onze medewerkers appreciëren bovendien het flexibel werken, de leuke afterwork-activiteiten en dat we successen vieren.

Dit ben jij helemaal

Van kop tot teen. Of het scheelt niet veel.

 • Je bent in het bezit van een masterdiploma en beschikt over minstens 3 jaar relevante ervaring.
 • Je bent bereid om voortdurend up-to-date te blijven met nieuwe technologieën en de ermee gepaard gaande risico’s en met wijzigende wet- en regelgevingen.
 • Je bent communicatief sterk (zowel schriftelijk als mondeling) en transparant in je communicatie.
 • Je spreekt en schrijft vlot Nederlands en Engels.
 • Je kan discreet omgaan met vertrouwelijke informatie.
 • Je bent tactvol en empathisch in de samenwerking en omgang met collega’s.
 • Je hebt een groot zelfstartend vermogen en je kan zelfstandig werken.
 • Je gezonde dosis humor beschouwen we als een extra troef.
 • Je hebt kennis van algemene IT- en security- processen (zoals change management, problem en incident management, software development lifecycle, security incident en event monitoring, business continuity/disaster recovery, cyber security incident response, capacity en performance management).
 • Zijn een pluspunt:
  • Know-how van technologieën/layers zoals Windows en Linux operating systems, SQL dbases, netwerk, Kubernetes, Cloud, GitHub, Microsoft (Azure, Entra, Visual Studio)
  • Know-how van algemene standaarden en (controle-)raamwerken zoals NIST, ISO27001, CobiT, SOC CMM, Mitre Att@ck en CIS
  • Know-how van wet- en regelgevingen m.b.t. IT voor financiële instellingen waaronder NBB-circulaires, EBA-guidelines, DORA, AI-act, Outsourcing en GDPR


Vink je niet het volledige lijstje af, maar voel je je toch aangesproken door deze vacature?

Doen! We ontdekken graag of het klikt.


Bank Van Breda en haar medewerkers gaan zorgvuldig om met vertrouwelijke informatie, op een correcte en ethische manier. We koesteren diversiteit en verwelkomen mensen met verschillende achtergronden, ongeacht gender, functiebeperking, afkomst, levensbeschouwing, seksuele oriëntatie of leeftijd.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar

Zien we jou binnenkort?