Overslaan naar content

Account manager / vermogenspartner - regio West-Brabant

 • Grimbergen, Vlaams Gewest
Kantorennet

Functieomschrijving

Ons team in regio West-Brabant (kantoor Grimbergen) zoekt een enthousiaste collega met een hart voor ondernemers en vrije beroepen, die begaan is met de bescherming en groei van hun vermogen. Een collega die goesting heeft om de ondernemer of vrije beroeper achter de cijfers écht te leren kennen en duurzame klantenrelaties wil uitbouwen. En ook iemand die met plezier de targets even aan de kant schuift, om een babbeltje te slaan met de collega’s.

Ruik je de koffie al? Lees dan snel verder.


Niet zomaar een bank
Kom je bij ons aan boord? Dan merk je al snel dat Bank Van Breda geen doorsnee bank is. We zijn een bank specifiek voor ondernemers en vrije beroepen, zowel privé als professioneel, hun leven lang. Hun leefwereld, die kennen wij als geen ander. En dat is niet alles. Onze bedrijfscultuur is warm en bruist dankzij de onderlinge collegialiteit en zin voor initiatief. Toffe werksfeer? Check!


Toekomstgericht klankbord voor ondernemers en vrije beroepen
We vinden het belangrijk dat je als account manager van bij de start onze unieke aanpak als vermogenspartner leert kennen. Daarom investeren we eerst en vooral in je expertise.

Zo ben je optimaal voorbereid om ondernemers en vrije beroepers te begeleiden in hun financiële keuzes, en dat vanuit een persoonlijke, gespecialiseerde en proactieve aanpak. Dat betekent dat je niet zomaar een vermogensbegeleider, maar ook een klankbord bent. Jij voelt als geen ander aan wat het hart van jouw klanten doet tikken, en waar ze mogelijk van wakker liggen.

Kampen de ondernemers en vrije beroepers in jouw portefeuille met een financieel vraagstuk, privé of professioneel? Jouw luisterend oor én doordacht advies bieden hen gemoedsrust, zodat zij zich volop kunnen focussen op het runnen van hun bedrijf.


De motor van langetermijnconnecties
Als account manager bij Bank Van Breda ga je steeds voor klantenrelaties op de lange termijn. Je investeert in de vertrouwensband met succesvolle ondernemers en vrije beroepers, zodat zij met een gerust hart hun beleggingen en bancaire vragen aan ons kunnen overlaten.
Klanten zien jou graag komen. Want jij helpt hun vermogen groeien, en beheert en beschermt hun beleggingsportefeuille alsof het die van jou zou zijn.
Om dat partnerschap te kunnen bereiken, is het nodig dat je proactief inzet op contacten leggen met ondernemers binnen jouw regio. Met jouw doelgerichte aanpak ben je zelf de motor van de verdere uitbouw van jouw klantenportefeuille.


Ondersteuning in het juiste advies
Bij Bank Van Breda streef je niet zomaar naar commerciële doelstellingen. Het juiste financieel advies voor onze klanten, dát staat centraal. Hoe complex hun situatie ook mag zijn. Dat betekent niet dat we verwachten dat je vanaf de start al meteen alles kent.

Je staat er niet alleen voor. Samenwerking en kennisdeling zijn de kern van onze bedrijfscultuur. Zowel in je eigen team als in het hoofdkantoor mag je tal van opleidingen en ondersteuning door specialisten verwachten. Je krijgt een programma op maat, afgestemd op jouw persoonlijke tempo en stijl.


We waarderen jou
Je behaalt niet alleen vlot je targets, maar je tilt ons team én onze klanten ook naar een hoger niveau met je kennis, knowhow en inzet. Aan al dat harde werk knopen we natuurlijk een gepaste beloning:

 • Een vast salaris waarbij je de mogelijkheid hebt om je 13de maand via een Flexplan te gebruiken voor bikelease, pensioensparen, internet, IT materiaal,...
 • Aantrekkelijke resultaatgebonden verloning.
 • Een ruim pakket extralegale voordelen (iPhone, bedrijfswagen, tankkaart, maaltijdcheques, een ruim aantal vakantiedagen…).
 • Hospitalisatie-, invaliditeits- en groepsverzekering – al vanaf je eerste werkdag.
 • Groeien wij? Dan pluk jij daar mee de vruchten van dankzij ons winstdeelnameplan.
 • Een fiscaalvriendelijke collectieve bonus wanneer de NPS-doelstellingen (Net Promotor Score) behaald worden.

Wist je trouwens dat Bank Van Breda in 2024 opnieuw werd uitgeroepen tot dé beste werkgever van het land volgens Great Place To Work?

Dit ben jij helemaal

Van kop tot teen. Of het scheelt niet veel.

 • Je hebt interesse in de boeiende wereld van ondernemers en vrije beroepen
 • Je bent sterk in connecteren met klanten en weet hun behoeftes en noden als de beste te (h)erkennen.
 • Je hebt een neus voor zakelijke opportuniteiten en speelt daar vanuit je initiatiefrijke en gedreven mindset met plezier op in. Je eigen klantennetwerk verder uitbouwen? Jij denkt: Bring it on!
 • Je durft te zeggen waar het op staat en weet met je overtuigingskracht klanten en collega’s over de streep te trekken. Dat combineer je met inlevingsvermogen en een empathische communicatie.
 • Ervaring in een bankomgeving of finance geeft je een stapje voor. Maar nog belangrijker is je goesting om je expertise als vermogenspartner doorheen je loopbaan verder te willen ontwikkelen.
 • Je hebt een master- of bachelordiploma op zak.
 • Onze lokale verankering is onze sterkte. Je bent bereid om jouw focus op de regio rond Grimbergen te leggen en om daar langdurige klantenrelaties op te bouwen.
 • Je spreekt en schrijft zeer goed Nederlands. Idealiter kan je je ook uit de slag trekken in het Frans.

Vink je niet het volledige lijstje af, maar voel je toch een onweerstaanbare kriebel om ons te contacteren? 

Doen! We ontdekken graag of het klikt.


Bank Van Breda en haar medewerkers gaan zorgvuldig om met vertrouwelijke informatie, op een correcte en ethische manier. We koesteren diversiteit en verwelkomen mensen met verschillende achtergronden, ongeacht gender, functiebeperking, afkomst, levensbeschouwing, seksuele oriëntatie of leeftijd.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar

Zien we jou binnenkort?