Overslaan naar content

Ons aanbod

Plaatsen om te groeien

Commercieel, support of IT? Bij Bank Van Breda heb je opties genoeg om je kennis te verbreden en te verdiepen én om te ontdekken dat het woord bankwezen bij ons een dynamisch begrip is met een warm, kloppend hart.

Je loopbaan

Persoonlijke ontwikkeling en groei zijn quasi een garantie in onze uitdagende jobs. We hebben heel wat functies waarin jij expert kan worden. Aan menselijk contact en een stimulerende werksfeer geen gebrek. Je tekent voor een gevarieerde loopbaan met heel wat uitdagende mogelijkheden om jezelf in de breedte en de diepte te blijven ontwikkelen.

Hier werk je aan mee

Je bent een belangrijke schakel in de stabiele groei van een gevestigde Belgische bank. Al onze afdelingen werken ook hard aan een steeds betere, kwaliteitsvolle klantenervaring. Van een toegankelijke en veilige gebruikersomgeving tot het ontzorgen van de ondernemers en vrije beroepers die bij ons klant zijn. Zo kunnen zij focussen op hun passie en zorgen wij voor hun financiële gemoedsrust.

Herken je jezelf? Dan zijn we een match!

Je vindt jezelf terug in waar wij voor staan? Je wil groeien en met ons meegroeien? Dan moeten we elkaar zeker ontmoeten.Initiatief

Je neemt initiatief, ziet mogelijkheden en kansen om dingen aan te pakken en ideeën voor te stellen. Er is altijd ruimte voor verbetering en die ruimte benut je graag.

Betrokken

Uiteraard zijn we helemaal mee met onze dossiers, maar we zijn mensen die ook genieten van het sociale contact tijdens het werk en wat we erbuiten organiseren. In ons commercieel kantorennet ben je best een sociaal dier dat makkelijk én met inhoud praat. Logisch toch.

Collegiaal

Aandacht voor elkaar is belangrijk. We zijn een team en wanneer iemand om welke reden ook even afhaakt, dan vangen we dat op. Want we weten dat het omgekeerd net zo zou zijn. Collegialiteit en vertrouwen gaan hand in hand.

Verloning

We vertellen je graag zelf wat jouw verloning inhoudt. De 13de maand, een mooi pakket aan vakantiedagen, hospitalisatie-, invaliditeits- en groepsverzekering, maaltijdcheques en een flexplan, zijn er voor iedereen. En je loon? Ongetwijfeld competitief! ;)

Solliciteren? Dat loopt zo.

Stap 1

Je vond de vacature die jou op het lijf geschreven is? Stuur ons je CV zodat we jou kunnen leren kennen.

Stap 2

Zien we een match? Dan volgt een gesprek bij je directe leidinggevende(n). Geen kruisverhoor, maar een goed gesprek om jezelf, wat je kunt en wie je bent toe te lichten.

Stap 3

Er volgt een assessment door een extern bureau dat peilt naar je inhoudelijke sterktes en de fit met ons bedrijf. Ben jij de kandidaat die erbovenuit steekt? Dan kan je van ons een contractvoorstel verwachten. 

“ We zijn echt een grote familie, over de afdelingen heen. Ik voelde me direct thuis. De intellectuele challenge, de work-lifebalance … Ik voel een gezonde samenwerking op lange termijn.  ”

Start je carrière bij Bank Van Breda

Voor starters

De schoolbanken achter je gelaten en goesting om je diploma in praktijk om te zetten? Dan vind je bij ons geregeld vacatures waarmee jij je carrière op gang kunt trappen binnen onze verschillende afdelingen. Bekijk dus zeker de vacatures die we open hebben staan en aarzel niet erop te reageren.

 

Voor doctoraatsstudenten

Wat klein begon, groeide intussen uit tot een groot deel van onze IT afdeling binnen Bank Van Breda. De academische en analytische skills van doctoraatsstudenten bieden een mooie versterking. Na de grote focus op je doctoraat, verruimen we weer je blik en bieden we praktische challenges die je intellectueel uitdagen. Specifieke voorkennis nodig? Het mag, maar wij investeren graag in enthousiaste en gemotiveerde mensen.

Jouw toekomstige collega's?

Ook werken bij Bank Van Breda?

Sta je er helemaal voor je klanten en collega’s? Zorg jij mee voor de menselijkheid in onze aanpak? Ben jij een professional met persoonlijkheid? Ja, ja en ja? Contacteer ons dan vandaag nog.