Overslaan naar content

IT traineeship voor doctoraatsstudenten

 • Antwerpen, Vlaams Gewest
Hoofdzetel - IT

Functieomschrijving

Ontdek je IT-potentieel met ons Traineeship!
Je hebt geen ervaring binnen IT maar wel interesse in techniek en/of business feeling? Wij bieden een traineeship aan met zowel interne als externe opleidingen en doorgedreven coaching. Je maakt kennis met allerlei technologieën en ontdekt welk aspect jou het meeste ligt: functioneel, technisch of de combinatie van beide. We hebben een duidelijke missie: voor vrije beroepen en ondernemers de beste vermogensbegeleider zijn. Dit door pro-actief op maat van de klant te werken en een eerlijke en langdurige relatie met hen op te bouwen.

Als Informatica afdeling ondersteunen we deze missie door constant verder te bouwen aan een digitaal platform waarbij de focus ligt op gebruiksvriendelijkheid, zowel voor onze klanten als voor onze eigen medewerkers.

Lees hieronder onze vacaturetekst maar check ook zeker onze speciale pagina rond het IT traineeship voor doctoraatsstudenten:
Doctoraatsstudenten (bankvanbreda.be)


Wat doen wij als team?

Samen met een team van ongeveer 140 collega’s werk je aan ons eigen ontwikkelde core-bankingsysteem. We beheren de producten en diensten van onze bank, waaronder rekeningen, betalingsverkeer, beleggingen, kredieten, boekhouding en rapportering. Daarnaast ontwikkelen we processen om de backoffice efficiënt te laten samenwerken en leveren we tools aan onze commerciële collega’s voor een optimale klantopvolging en adviesverlening. Bovendien bouwen we applicaties om klanten gebruiksvriendelijk mobiel of via de website te laten bankieren en communiceren met onze bank.


Niet zomaar een bank. Wel jouw ideale werkplek.

Bank Van Breda is verre van een doorsnee bank. Onze warme bedrijfscultuur bruist dankzij collegialiteit en initiatief. Bij ons krijg je als medewerker veel verantwoordelijkheid in een moderne, creatieve werkomgeving. Autonoom werken wordt gestimuleerd, met coaching voor jouw groei. Flexibel werken, leuke après-werk activiteiten, en het vieren van successen maken deel uit van onze bedrijfscultuur. In ons team kan je zowel technisch als functioneel bezig zijn, neem je de projectcoördinatie in handen, breng je tijd door met de eindgebruikers om te peilen naar hun behoeften en breng je samen met hen de processen in kaart. Afhankelijk van je persoonlijke drive en ambitie kom je in een eerder backoffice of verkoopsondersteunend gericht team terecht.


Wij waarderen jou

Dankzij jouw inzet kunnen wij onze missie waarmaken. Daarom bieden we een gepaste verloning aan:

 • Een vast salaris met de mogelijkheid om je 13de maand via een Flexplan te gebruiken voor bikelease, pensioensparen, internet, IT materiaal,...
 • Extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, fietsvergoeding, een ruim aantal vakantiedagen,...
 • Een bedrijfswagen met tankkaart of de optie om voor het wettelijk mobiliteitsbudget te kiezen.
 • De nieuwste iPhone met bijbehorend abonnement.
 • Hospitalisatie-, invaliditeits- en groepsverzekering – al vanaf je eerste werkdag.
 • Mogelijkheid tot (maximum 50%) thuiswerk en ruime glijtijden.
 • Bij groei pluk jij daar mee de vruchten van dankzij ons winstdeelnameplan.
 • Een fiscaalvriendelijke collectieve bonus wanneer de NPS-doelstellingen (Net Promotor Score) behaald worden.

Wist je trouwens dat Bank Van Breda in 2024 opnieuw werd uitgeroepen tot dé beste werkgever van het land volgens Great Place To Work?

Dit ben jij helemaal

Van kop tot teen. Of het scheelt niet veel.

 • Je bent bezig met het behalen van de je doctoraat en hebt minder dan 3 jaar werkervaring.
 • Je bent kritisch, analytisch sterk en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
 • Je hebt interesse in technologie.
 • Gebruiksvriendelijkheid en klantentevredenheid primeren voor jou.
 • Je bent een teamspeler die individuele uitdagingen en verantwoordelijkheden durft aan te gaan en die de lat steeds hoger legt voor zichzelf.
 • En een dosis humor kan natuurlijk ook nooit kwaad.

Vink je niet het volledige lijstje af, maar voel je toch een onweerstaanbare kriebel om ons te contacteren? Doen! Want jij verdient meer in je job.


Bank Van Breda en haar medewerkers gaan zorgvuldig om met vertrouwelijke informatie, op een correcte en ethische manier. We koesteren diversiteit en verwelkomen mensen met verschillende achtergronden, ongeacht gender, functiebeperking, afkomst, levensbeschouwing, seksuele oriëntatie of leeftijd.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar

Zien we jou binnenkort?