Overslaan naar content

Spontane sollicitatie

  • Antwerpen, Vlaams Gewest
Spontaan solliciteren

Functieomschrijving

Bedankt voor je interesse in ons bedrijf! We waarderen het dat je de tijd neemt om bij ons te solliciteren, zelfs als er op dit moment geen specifieke vacature beschikbaar is.

Als je graag bij ons wilt werken, moedigen we je aan om een spontane sollicitatie in te dienen. Op deze manier kunnen we je gegevens bewaren en contact met je opnemen zodra er een passende vacature beschikbaar komt.

Om je sollicitatie te voltooien, vragen we je om de volgende informatie te verstrekken:

  • Je volledige naam
  • Je contactgegevens (telefoonnummer en e-mailadres)
  • Je CV met relevante werkervaring
  • Een korte motivatie waarin je aangeeft waarom je graag bij ons wilt werken

Zodra we je sollicitatie hebben ontvangen, zullen we deze zorgvuldig beoordelen en contact met je opnemen als er een geschikte mogelijkheid ontstaat.


Nogmaals bedankt voor je interesse in ons bedrijf. We kijken ernaar uit om meer over je te weten te komen en mogelijk in de toekomst samen te werken.

Dit ben jij helemaal

Voor mensen met talent en ambitie creëren we graag mogelijkheden. Op voorwaarde dat je ons kan overtuigen dat je een wezenlijke bijdrage kan leveren tot de verdere succesvolle ontwikkeling van onze bank.

Als je specifieke interesses of voorkeuren hebt, kun je deze altijd met ons delen. Op die manier kunnen we je beter informeren als er een geschikte functie beschikbaar komt.


Bij Bank Van Breda hechten we veel belang aan het juist behandelen van vertrouwelijke en privacygevoelige informatie. Als je bij ons in dienst komt, zal je intensief met dit soort gegevens in contact komen.  We verwachten dan ook dat je hier op een correcte en ethische manier mee zal omgaan.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar

Zien we jou binnenkort?