Overslaan naar content

Als doctoraatsstudent bij ons aan de slag?

Start je IT-carrière bij Bank Van Breda

In een state-of-the-art omgeving werk je samen met likeminded people in toffe teams. Een uitdagende werkomgeving die kansen creëert om echt te groeien. We zeggen het eerlijk: we leggen de lat hoog. De doctoraatsstudenten en Phd’ers die hier werken, tonen wel dat het kan. Een goeie aanloop en springen met geloof in jezelf werkt echt!

Wij investeren in jouw talent

Aan coaching, begeleiding en gepaste opleidingen geen gebrek binnen IT. Er is ruim de tijd om het technische in de vingers te krijgen. Afhankelijk van je voorkennis personaliseren we je traject. Het doel is telkens om je een waardevol lid te maken van een van onze teams. Vertrouw op je vaardigheid om te leren en te begrijpen, vertrouw op de coaching, vertrouw het proces.

Waar werkt onze IT-afdeling aan?

We werken in een high-tech omgeving om te zorgen voor een efficiënte en veilige context. Voor onze klanten streven we naar de meest gebruiksvriendelijke omgeving die hen vooruit helpt.

Security

Veiligheid vraagt steeds meer aandacht in het leven. In een bank wellicht nog meer. Zeker als je voor wil zijn en niet klakkeloos volgt. We maakten het dan ook onze missie om die veiligheid optimaal te integreren en combineren met de nood aan een open systeem dat vlot interageert met externe bronnen.

Een sterke klantenervaring

Wat we doen, doen we met de uiteindelijke klantenervaring voor ogen. Hoe maken we die sterker, blijft telkens opnieuw de uitdaging. Hoe kunnen we op IT de verbindende factor zijn tussen klant, account manager en de bank als geheel? Een boeiende vraag die je kritische reflectie en eigen ideeën stimuleert.

Evolutie

Volgers zijn we allerminst. We hebben een eigen visie die we up-to-date houden. In een razendsnel evoluerende wereld kun je als bank niet afwachtend toekijken langs de zijlijn. We denken dan ook kritisch na over wat we doen, niet omdat veranderen nu eenmaal essentieel is, maar omdat we impactvol willen evolueren.

We kunnen jouw expertise gebruiken

Of beter gezegd: je kennis. Je vaardigheid om met data om te gaan, je wiskundige inzicht en analytische skills,… Het zijn zaken die je snel ver kunnen brengen. Je duidelijke communicatie én humor bieden een absolute meerwaarde. We love a good laugh. Voorkennis van IT? Top, maar geen must. Interesse en je erin willen verdiepen wel!

.NET, .NET Core, C#

Blazor & React

iOS, Android, Maui

Voor jouw expertise is er plaats

Fun, teamwork en creativiteit bij IT!

Ervaar zelf hoe leuk het werken is binnen IT bij Bank Van Breda.

Teamspirit en afterwork activiteiten

Teams met gelijkgestemde zielen die elkaar op werkgebied uitdagen en naar een hoger niveau tillen. En tegelijk teams die ook eens de teugels laten vieren en gewoon samen fijne dingen doen. En geloof ons, zulke activiteiten hebben we in petto!

Samen groeien en successen vieren

Waar je doctoraat eerder een soloproject was, ga je nu voor gedeelde successen. We gunnen onze teams en teamleden elk succes en laten dan ook zeker niet na die successen gepast in de verf te zetten. 

Moderne en creatieve werkomgeving

Je komt niet terecht in een duffe omgeving. Een stimulerende werkplek die je energie geeft, omschrijft het beter. Je omgeving is state-of-the-art en je collega’s zijn dat ook. Een plek die je geest en creativiteit stimuleert.

We zien je graag komen!

“ Als starter krijg ik hier de ondersteuning van al mijn collega’s. Ik kan op eender welk moment uitleg of hulp vragen.  ”

Je carrière starten bij Bank Van Breda? 

Heb je interesse in IT, aarzel dan niet om je skills en kwaliteiten die je binnen je doctoraat behaalde, ook om te zetten in een praktische omgeving. Laat van je horen. Laat ons met een babbel beginnen.