Solliciteer nu

Junior Tester

IT

Regio: Antwerpen

Bank J.Van Breda & C° heeft een duidelijke missie: voor vrije beroepers en ondernemers de beste vermogensbegeleider zijn. Dit door pro-actief op maat van de klant te werken en een eerlijke en langdurige relatie met hen op te bouwen.

Als Informatica afdeling ondersteunen we deze missie door constant verder te bouwen aan een digitaal platform waarbij de focus ligt op gebruiksvriendelijkheid, zowel voor onze klanten als voor onze eigen medewerkers.

Als Tester werk jij rechtstreeks mee aan onze missie. Onze zeer vlakke hiërarchie zorgt er immers voor dat jouw bijdrage aan het resultaat zichtbaar is.

Functie

Samen met een 60-tal collega’s in het IT-team werk je aan ons eigen ontwikkeld core-bankingsysteem. Het gaat zowel over het client/server-luik als onze web- en mobiele applicaties.

Wat doen wij als team?

  • Wij maken en beheren de producten en diensten die onze bank aanbiedt zoals rekeningen, betalingsverkeer, beleggingen en kredieten inclusief de boekhouding en rapportering;
  • Wij ontwikkelen processen om te zorgen dat de backoffice afdelingen een goede en efficiënte service kunnen leveren aan onze commerciële collega’s en klanten;
  • Wij bouwen toepassingen om te zorgen dat onze commerciële collega’s de juiste tools hebben om hun klanten efficiënt op te volgen en hen het correcte advies te geven;
  • Wij bouwen toepassingen zodat klanten op een gebruiksvriendelijke manier mobiel of via de website kunnen bankieren en communiceren met onze bank.

Hoe werken wij?

We hebben een doe-cultuur waarbij we pragmatisch en service gericht werken. We denken niet in hokjes. In ons team ben je niet gewoon een tester die features test, maar iemand die er mee voor zorgt dat de toepassing aangenaam is om mee te werken (oog voor consistentie). Iemand die de analyse durft in vraag te stellen. Iemand die suggesties doet voor verbeteringen. Iemand die niet enkel het probleem aankaart maar ook een oplossing voorstelt.

Profiel

  • Je hebt een master of bachelor diploma. Interesse in IT-systemen is een vereiste. Technische kennis is een pluspunt.
  • Je bent nauwkeurig, kritisch, analytisch sterk en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • Je kan prioriteiten stellen;
  • Gebruiksvriendelijkheid en klantentevredenheid primeren voor jou;
  • Je bent een teamspeler en durft individuele uitdagingen en verantwoordelijkheden aan te gaan waarbij je de lat steeds hoger legt voor jezelf;
  • En een dosis humor kan natuurlijk ook nooit kwaad.

Aanbod

Kies je voor Bank J.Van Breda & C°, dan kies je voor een moderne en creatieve werkomgeving waar collegialiteit, eerlijkheid en respect centraal staan. Wij werken met Microsoft technologie (.Net 4.5, C#, WPF) aangevuld met webtechnologie (MVC, React) en mobiele technologie (iOS en Android via Xamarin). Als medewerker krijg je de kans om veel verantwoordelijkheid op te nemen. Onze medewerkers appreciëren bovendien het flexibel werken, de leuke après-werk activiteiten en dat we successen vieren.

Bank J.Van Breda & C° biedt je een competitief loonpakket met een bedrijfswagen, iPhone, maaltijdcheques en extralegale voordelen zoals een verzekering met hospitalisatie- en overlijdensdekking en een groepsverzekering. Bovendien geniet je mee van de groei van de bank door ons winstdeelname-plan.

Solliciteer nu Terug

Jan Vanderhallen

IT-verantwoordelijke

Ik werk al 15 jaar binnen IT bij Bank Van Breda. En weet je wat ik in die tijd vooral gezien heb? Resultaten. Wij krijgen gewoon heel veel gedaan. Dat is eigenlijk een logisch gevolg van de manier waarop we hier werken: IT is erg nauw betrokken bij de business. Als wij iets doen, kijken we altijd naar het eindresultaat en de impact op de interne en externe klant. Dat zorgt ervoor dat we doorgaans van bij de start op het juiste spoor zitten. En, geef toe, werken aan projecten is veel leuker als je ook écht impact hebt op het eindproduct.

Daarbovenop houden we er als afdeling een eigen structuur op na: we werken bewust aan heel brede opleidingen zodat onze technische specialisten ook functionele vaardigheden bijkweken, en omgekeerd. Dat maakt ons als team sterker. En het vergroot het plezier om hier te werken.

Sollicitatieprocedure

Stel je vragen

We geven je graag open en eerlijk antwoord.

Martine, recruiter

“Ik beantwoord graag al je vragen over onze commerciële functies in Brussel en Wallonië, alsook binnen Bank de Kremer.”

Mail mij
03 217 53 33